BAYRAMLAŞALIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
islam aleminin ramazan bayramını kutlar saglık başarı dilerim :rendeer:

:king: :rendeer: :king: hepinizin bayramı mübarek olsun :king: :rendeer: :king:

motorcuya hergün bayram yağmur çamur kar farketmez biz tatlı su motorcusu değiliz ( değiliz dimi ) NİCE MUTLU BAYRAMLARA dikkatli olalım bayram yolları kalabalık herkez yollarda biz bize lazımız bayram sonrası eksiksiz burada olalım

arkadaşlar ankaradan herkez slmlar bayram sabahı bilgisayarın başına oturdum diye peder beni kesicek holy_diver ve marmaid hepiniz bayramını kutlar :rendeer:

herkezın ozellılle fuat abımın kendısının ve aılesının bayramını kutlarım. :king:

herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

:rendeer: Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar kazasız günler dilerim.

Tüm islam aleminin şeker bayramını kutlarım. :rendeer:

Küskünlerin barıştığı güzelliklerle dolu mutlu sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. :rendeer:
(telefonla da herkese aynı mesajı attım :queen: )

herkesin bayramı kutlu olsun.büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.

not-harçlık vermeyenin eli öpülmez. :queen: piyasa değerini düşürecek harçlıklar alınmaz :mrgreen:

Motorcu camiasının Ramazan Bayramı'nı kutlar, kazasız belasız sürüşler dilerim. :rendeer:

bayramınız mübarek olsun.
(sıcaktan başım döndü deliye her gün bayram esprisi yapayım dedim kalkıp bana sen de mi demeyin haaa....)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar