Bayramdan sonra Konya - Ankara, Ankara - İstanbul yol arkadaşı arıyorum

Ramazan bayramından sonra 2 günlük ''motosikletimi istanbula taşıma operasyonu'' düzenliyorum :) İlk gün Konya - Ankara ve 2. gün Ankara - İstanbul arası eşlik edebilecekler, o günlerde başka benim gibi seyahat planları olanlar varsa birlikte sürebiliriz. Seyahat hızım otobanda 120 civarı olur gibi düşünüyorum yok aga ben basarım diyene yetişemem :)

yok mu izmir ankara yapacak yahu :p zevklidir uzun yol kazasız belasız gitmen dileği ile :)

yok mu kimse?

Ayrıca yolda motor bozulsa falan ben ne yapacam çekici mi çağırmak gerekir illa?

Benim küçük bir listem vardır.Şehirden 15 km uzaklaşacağım zaman yanıma alırım.Kesinlikle böyle bir liste yapın ve yanınızda bulundurun.İçinde yedek benzinden bujiye,alyan takımından kabloya kadar herşey vardır.Böyle malzemeler olmadan uzun yola çıkmak 1 adet tornavida olsaydı demek için tam bir nedendir.

Benim küçük bir listem vardır.Şehirden 15 km uzaklaşacağım zaman yanıma alırım.Kesinlikle böyle bir liste yapın ve yanınızda bulundurun.İçinde yedek benzinden bujiye,alyan takımından kabloya kadar herşey vardır.Böyle malzemeler olmadan uzun yola çıkmak 1 adet tornavida olsaydı demek için tam bir nedendir.
o listeden bi kopya şuraya yazsan da biz de eksiklerimizi tamamlasak :)
Tamircideki eleman ısrarla motora bi şey olmayacağını söylüyo neye güveniyo bilmiyorum, en kötü ihtimal beni ararsın bulunduğun yere yakın tamirci bulurum diyo pek zahmetli iş gibi :)

SEN ONU KONYA-MERSİN YAPAYDIN İYİYDİ:))
inşallah o da olur bi gün :)

-----------------------------

Ankara - istanbul arası yol arkadaşıma yemek ısmarlayacam dürüm ısmarlayacam çay ısmarlayacam duy MT sesimi !! :queen:
konya - ankara arası da boş durmayız elbet :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar