Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

listeye adimi uymak zorunda oldugum programim belirli olmadigi icin yazmiyorum. umarim o gun bende sizlerle olabilirim. etkinligi etkiler mi bilemiyorum ama sali gunu istanbul ve yalova icin saat 10.00 ve 16.00 arası siddetli poyrazla beraber yagmur gorunuyor.

İZNİK YOLCUSU KALMASIN !!! SALI GÜNÜ GİDİLİYOR

avrupa yakası: levent bp, saat 8 ...
anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri saat 8.30..

1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- ????

NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, vapurla yalova oradan iznik yapılacak, buluşma yerleri ve saatleri de belirlendikçe güncelleriz bu yazıyı listeyle beraber.....

listeye adimi uymak zorunda oldugum programim belirli olmadigi icin yazmiyorum. umarim o gun bende sizlerle olabilirim. etkinligi etkiler mi bilemiyorum ama sali gunu istanbul ve yalova icin saat 10.00 ve 16.00 arası siddetli poyrazla beraber yagmur gorunuyor.

dikkate alıcaz saol yağmur olursa iptal ederiz bi anlamı yok :rendeer:

bekleyın leeeen abınız rota cıkaracak şimdi sizlere sardalya adası önce otobandan tekırdağa ordan uçmak dereden uçmadan gecerek şar köyden şar şar aşağı ineceğiz karşimizda şile şileden şile bezi alarak devam edeceğiz kulfallıdan sağa hereke ordan otobandan saroza sarmalayıpgelıbolu yarımadasına geleceğiz topu topu iki saat sürecek mola istanbul boğazına karşı çayımızı içeceğiz hadiii yola nereye asosa masoslanmadan balıkesıre öğle yemeği balık yıyeceğizfazla esir olmadan yola devam balıkesırden cıkacağız nereye cerkezköye bi cerkez düğünü seyredip feribota yetişeceğiz ve yalovadan feribotla edırnekapıya ayak basacağız bu kadaaar nasıl rota bayram bıtse evi zor bulursunuz

şu rotayı beğenmmedınız ya helal olsun size be o kadar uğraştık kafa yorduk hani:queen:

okey Leventte olurum 8 de fatihten çıkarım taksim nişantaşı şişli leventi buluruz en kestirmeden :)

tükkan tayfasından da geziye katılım, ilgi alaka bekliyoruzzzzzz:queen:

İZNİK YOLCUSU KALMASIN !!! SALI GÜNÜ GİDİLİYOR

avrupa yakası: levent bp, saat 8 ...
anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri saat 8.30..

1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- osbourne
8- ????

NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, vapurla yalova oradan iznik yapılacak, buluşma yerleri ve saatleri de belirlendikçe güncelleriz bu yazıyı listeyle beraber.....

engin sensiz olmaz, ekledim seni :)

şimdi haritadan baktım gidebilirmiyim izniğe kadar diye ama benzin parası çok kaçıyor bana 40 lira gidiş 40 lira dönüş artık masraflar pöffff :cyclopsan

şimdi haritadan baktım gidebilirmiyim izniğe kadar diye ama benzin parası çok kaçıyor bana 40 lira gidiş 40 lira dönüş artık masraflar pöffff :cyclopsan

eskihisar - topçular feribotu motosiklet gidiş dönüş ücreti: 16 TL

http://www.ido.com.tr/index.cfm?page=SubPage&kapsam=224&textid=409&ln=TR

Feribot sonrası yol da çok az 60 km gidiş + 60 km dönüş= 120*150 kr=18 tl = 20 tl olsun

20 tl + 16 tl + 14 tl yemek olsa = 50 tl eder ...

her 20 dk da bir feribot varmış..
http://www.ido.com.tr/index.cfm?page=SubPage&kapsam=224&textid=2087&ln=TR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar