canım kardeşim sen o riske razısında gelenler o riske razımı acaba? :bounce:
boşa konuştugumun farkındayım buzamana kadar sana bişey anlatamadıysak bundan sonrada anlatamayız.
kelon senin motoru kullanırsam artçım olabilirsin![]()
maksat yol yapmaksa yalova tarafına yada izmite dogru gidilebilir. bayramın son günü bence biçok kişi için çok daha uygun olur. size katılırım diyemiyorum anca bi gönüllü olması lazım beni alabilecek
sen neye dayanarak okadar uzun yola çıkıyosun kelon? farkındamısın bilmiyorum ama sürekli sana bişeyler anlatmaya çalışıyorum. grup halinde yola çıkman için önce ehliyetin olmalı... sonra yola çıkabilme yeterliliğin. açıkcası ben senin sorumlulugunu almam alabilecek arkadaş varsa kendi bilir. sanada hak veriyorum gezmek dolaşmak istiyosun. ama biraz daha sabırlı olmalısın. biraz daha büyümen ve tecrübe sahibi olman gerekiyo kardeşim. göz göre göre hem kendi hayatını hemde başkalarının hayatını tehlikeye atmanı ben onaylamıyorum. bana kırıla bilir kıza bilirsin. ancak söylediklerim tamamen senin iyiliğin için :rendeer:
ben gelirde seni orda görürsem ailenden yazılı izin kagıdı isterim yoksa vururum kıçına bi tokat evine yollarım haberin olsun.
bekleyın leeeen abınız rota cıkaracak şimdi sizlere sardalya adası önce otobandan tekırdağa ordan uçmak dereden uçmadan gecerek şar köyden şar şar aşağı ineceğiz karşimizda şile şileden şile bezi alarak devam edeceğiz kulfallıdan sağa hereke ordan otobandan saroza sarmalayıpgelıbolu yarımadasına geleceğiz topu topu iki saat sürecek mola istanbul boğazına karşı çayımızı içeceğiz hadiii yola nereye asosa masoslanmadan balıkesıre öğle yemeği balık yıyeceğizfazla esir olmadan yola devam balıkesırden cıkacağız nereye cerkezköye bi cerkez düğünü seyredip feribota yetişeceğiz ve yalovadan feribotla edırnekapıya ayak basacağız bu kadaaar nasıl rota bayram bıtse evi zor bulursunuz
itirafa bak. fahri trafik müfettişi olarak basamcam sana cezayıbenime evrak tam değil senin motorla gidelim tmm
yok vergisi var demiştim zaten sana sigortasıda bitti ondan
senin motorla gideceksek tmm
gelicem abla ölsemde kalsam da yol tadını almak istiyorum şanss
ben gelmek istiyorum ama ya kimse yokmu beni artçı olarak arkasına alacak
bugezye katılmak istiyorum mutlaka!!!
yok vergisi var demiştim zaten sana sigortasıda bitti ondan
senin motorla gideceksek tmm
ay senin sigortanda yok emi sakın o motorla gözümüze gözükme koçum yok nerde buluşuyoruz falan gerçi senin tanıdıkların vardı dimi:bounce:
cumadan sonra bellı olacak sanırım aklımda iznık abant gölü gelıbolu var
yakın olsun dıyenlerede ağva kıyıköy uçmak dere sarköy var her iki rotadada bir gece konklamayı düşünüyorum cadır kamp olacak kafa dınlememiz lazım