Bayramda yol yapıyorum varmı gelen?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar Kurban Bayramı dolayısıyla yol yapmayı planlıyorum...

Akraba ziyareti falan işte...

İstanbuldan yola çıkıcam... İzliceğim harita Aşşağıdaki gibi

bayramda bu istikamete gidecek arkadaşlar varsa beraber yol yapalım...

yok ben yol yapmak istiyorum.. ama o tarafta ne işim var diyen varsa :queen: sayımız 5 kişiyi bulmadığı sürece... benimle kalabilirler :) gidiceğim yerdekilerin hepsi amcam olacağı kalıcak yer konaklama sorunumuz yok ...

20 Aralalık Perşembe Sabah saat 05:00da yola çıkıcam...

bairamid0.jpg

szr

Helal olsun, bu mevsimde üstelik iç anadolu ; hayırlı yolculuklar ; Bolu Dağlarına dikkat:)

Tünel açılmıştı galiba:mrgreen: pardon..

Son düzenleme:
Demek yol yapıcan hadi hayırlı işler memlekete yol lazım tabii yanına
eleman lazım o kadar yol bitmezzz:p:p:p

yedekte bi bidon benzin taşı yanında aman diyim anladın sen onu ihsanhakan abi duymasın:queen::queen:
kazasız belasız git gel artık:rendeer:

ankara dan sonraki ilçelerde karla buzla karşılaşman olası,mevsim itibariyla zor ve soğuk bir yolculuk olacağa benzer allah kolaylıklar versin

teşekkürler arkadaşlar aradım uğricaam şehirleri :) bazı yerlerde kar olduğunu biliyorum... ama lastikler sağlam yol açık olduğu sürece problem yok...

benzin konusuna gelince bi bidon değil bi varil alsam iyi olacak galiba :queen:

teşekkürler arkadaşlar aradım uğricaam şehirleri :) bazı yerlerde kar olduğunu biliyorum... ama lastikler sağlam yol açık olduğu sürece problem yok...

benzin konusuna gelince bi bidon değil bi varil alsam iyi olacak galiba :queen:

Semih kolay bir yolculuk olmayacak, eğer yanına bir arkadaş bulamazsan bence yola çıkma....

Yada en azından çok iyi hazırlan... :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hiç çıkmamanı öneririm hele hyosungla. kar yağışı olursa değil motosiklet arabayla bile zor oluyor ankara sonrası güzergah.

semiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhh nireye olm sen yine:):)
timam be ben geliorum seninle :mrgreen:arkandayım ama yoksam gelemem:mrgreen:

hayrli yolculuklar dilerm ama helal olsun cesaretnden dolayi kutlarim walla bu mewsimde gercekten yurek ister...:cat::cat:

hey maşallah ,

ümmet abiye bi çıtlat istersen, seni ümmet abiye teslim edersek yola çıktıtğında bi çok kişinin korkusu büyük oranda azalır.

baya yol gideceğe benziyorsun hernekadar kayseri üzergahın dışında kalsada bizede beklerizz şimdiden iyi yolculuklar:cat:

Bu mevsindeki cesaretinizden dolayı tebrikler metalgod kardeşim. Ben doğu karadenizin zorlu tabiat koşullarının çocuğuyum. Malesef sizin kadar cesaretli olamiyorum. Dost ve sevdiklerinize kavuşmak için Allah yolunuzu açık etsin. Lütfen dikkat !

valla motorum istanbulda olsaydı gelirdim senle.ben de turhallıyım.ziledeki halamlara ugrar ordan da turhala gecerdim.iyi olurdu valla ama motorum ne yazık ki turhalda.

teşekkürler hocamda sıkılıyorum yav hem 3 yıldır akrabalarımı görmedim iyi gelir hemde bayaadır binemiyorum motora kısmetse yarın sıfır gibi çıkacak servisten o yüzden gitmek istiyorum ümmet abiye gelince :queen: adamın işi gücü var çalışıyo :queen: ben bayram sebebiylen izinliyim hem ben dip gaz giderim krank kırarım adamın başına bela olmiyim :queen:

bende karadenizli sayılırım soğusu severim hatta çerkezim :)

tuğçe hanım size gelince ... eğer yolda ağlayıp sızlamicaksanız yok ben üşüdün şurda dur inecem korktum demiyecekseniz buyrun gelin başımın üstünde yeriniz var. ama tophaneye gelmem :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
semih bayramda bende yol yapçam ama seninle ters istikamete,bursa,balıkesir,manisa,izmir kuşadası,sana ve seninle gelenlere hayırlı yolculuklar iyi bayramlar.

yolun açık olsun ama ben sana kızgınım fuar buluşmasından dolayı.bizi ortada bıraktın

Yolun açık olsun Allah kolaylık versin. yolun düşerse Sivasada beklerim diyecem ama büyük ihtimal kar yağacak buraya kar yağarsada ertesi gün olduğu gibi buz oluyor bura :) motor kıç ata ata binersin ancak :) tabii soğuktan donmazsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar