Bayramda Çanakkale

Merhaba Arkadaşlar,

Yolda mutlaka bir yerde denk geliriz.

Yolunuz açık olsun

Yeni köprü ücretsiz olacakmış. Yeni köprüden gitmeyi planlayanlar kimler ?

Anadoludayim ben ve efizikci
En fazla 50 km uzar muhabbet sohbet hissetmezsin bile. Dusunun derim

Avrupa yakasında olan varsa buluşup geçelim anadoluya ordan da buluşuruz beraber köprüyü geçince'de sizinle buluşuruz öyle gideriz toplanıp.

Avrupa yakasında olan varsa buluşup geçelim anadoluya ordan da buluşuruz beraber köprüyü geçince'de sizinle buluşuruz öyle gideriz toplanıp.

Benim için uygundur. Organize olmamız lazım İstanbul tayfasıyla haberleşin. Hep beraber devam ederiz Yalova'dan itibaren.

Bize trafik yokta çok efsane trafik varmış sabah avrupa yakasından 5:30 da çıkan araç daha yeni yalovaya varıcakmış saat 3 oldu

Hafta sonu olsun haberleşelim netleştirelim bu konuyu saati felan

Bize trafik yokta çok efsane trafik varmış sabah avrupa yakasından 5:30 da çıkan araç daha yeni yalovaya varıcakmış saat 3 oldu

Hafta sonu olsun haberleşelim netleştirelim bu konuyu saati felan

Herkes numarasını bırakırsa daha kolay haberleşiriz.

0553 470 47 88

0536 360 34 50

Yine bir düzenleme gireyim internet varda iş yerinde telefonum çekmiyor.

Bu arada size bozca ada'da bi hemşerimizin pansiyonu vardı onun numarasına ulaşabilirsem vericektim ama duyduklarıma göre çok kalabalıkmış o kişide zaten öyle oluyor çok kalabalık olur diye söylemişti hatta vapura binmek için 1-2 gün bekleyen bile var demişti geçen sene için bir haber veriyim dedim de bence bir yedek plan yapsanız yine iyi olur :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramın 2. günü kimler sürecek :D

Bu arada size bozca ada'da bi hemşerimizin pansiyonu vardı onun numarasına ulaşabilirsem vericektim ama duyduklarıma göre çok kalabalıkmış o kişide zaten öyle oluyor çok kalabalık olur diye söylemişti hatta vapura binmek için 1-2 gün bekleyen bile var demişti geçen sene için bir haber veriyim dedim de bence bir yedek plan yapsanız yine iyi olur :)

bak bu korkuttu beni. hmm. ya planlı birşey yapmak istemiyorum. biraz plansız programsız takılmak istiyorum ama neyse bu bakalım. belki bayramda öyle vapurlarda felan sıkıntı çıkmaz inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar