Bayram günü üzücü haber !!

02 Ekim 2008 11:10
Samsun'un Yakakent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında,bir otomobil bir motosikletle çapıştı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ömer Koşukcu (51) yönetimindeki 06 KBF 96 plakalı otomobil, ilçe girişinde Engin Kaya'nın (29) kullandığı 55 TF 455 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada, yaralanan sürücüler Koşukcu ve Kaya ile otomobilde bulunan Ömer (17) ve Barış Koşukcu (23), Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan, motosiklet sürücüsü Engin Kaya, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

:salut:

Ailesinin başı sagolsun geriye kalanlara Allah sabır versin.
Bayram günü bu haber cok acı.

Ailesinin bası sağolsun ; baska diyecek bişeyimiz yok :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok yazık...Üzüldüm... ..Allah rahmet eylesin.... Ailesine sabırlar dilerim

Allah rahmet eylesin çok üzücü sanırım üstünden gecmiş araç :( böle şöförleri süründürmeli...

Allah rahmet eylesin,geride kalanların başı sağolsun :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin çok acı bidurum bayram ailesine zehir olmuştur,geride kalanlara allah dayanma gücü versin.

bayramda o kadar uyarılar yapıldı ama demkki boşa sölenmiş herşey. herkes bildiğini yapmaya devam etmiş anlaşılan. allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Çok üzücü bir haber bu. Aman arkadaşlar lütfen çok dikkat edelim.

Allah rahmet eylesin,ölümün nerde ve ne zaman geleceği belli olmaz bi gün kaldırımda yürürken (afedersiniz)hayvanın teki size çarpa bilir ecel bu:pale:

Bayramda zaten özellikle İstanbul'daki sürücülere birşey olmuş gibiydi.100le gidiyorum adam beni sağ tarafa emniyet şeridine doğru atmaya çalışıyor.Noluyor diye bakıyorsun ağzına kadar 2 aile ile dolmuş bir tempra.Kenardan gitsene lan diye bağırıyor.Oysaki yandaki şerit bomboş beni sollasa geçse geçecek ama herif beni EDS'ye doğru atıyor.İşte bu gibi adamlar kaza yapsa, bir yerden uçsalar aileleri yok olsa zerre kadar üzülmem de motosikletli kardeşimizin durumu kötü olmuş.Allah rahmet eylesin:pale:

ESN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH rahmet eğlesin. Ailesinin ve tüm sevenlerin başı sağolsun..

allah rahmet etsin...kederli ailesine allah sabır versin.

bu giibi haberler insanları üzüyor ve insanlar motosikletleri hedef alıyor malesef:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar