Bayram gezisi-Trakyayı bilenler bi bakabilir mi ?

gel kardeşim profilde telim var ararsın beni :)

arefe günü bende yola çıkacam istersen haberleşelim çorlu ya kadar at kendini sonra arayollardan gidelim uzunkoprü ye kadar sonrası kolaylaşır. oradan sonra tenlaşır yollar geniş 80 km kalıyor. aklına yatarsa ara beni kardeşim
Siz kaç gibi nerden yola çıkacaksınız

El ele tutuşursunuz... 26 ülke gezen "adam" in özgüveni yerinde olur. Sezgin ne yapacak seni, elinden tutup mu götürecek? yapma Allahın aşkına.

senin elinden tutanın olmamış dert ettin galiba. biz tutarız müdür gerekirse ist ye gelince elimizden tutanımız olur bu rehberlikten :cat:

Ben ve kardeşim bayramın 1.günü erkenden yola çıkıyoruz. planda küçük bir değişiklik yaptık,biz önden gidip güneyliye yerleşicez. uyarsa mesaj atın konuşalım

Yarın Öğlen Çıkma ihtimaliniz varmı ?

Keşke olsaydı ama 1. gün sabah çıkabiliyorum en erken, zaten şu anki trafik yarına kadar hafiflemez ise öğleden sonra çıkarsanız karanlığa kalırsınız.

Şuan aldığım habere göre bayramın 1.günü 9 arkadaşımız erikliye gidiyor. aklınızda bulunsun

Son düzenleme:
Benim size alternatif önerim; gene kamp kurarak; çerkezköy üzerinden saray, vize, iğneada, kıyıköy taraflarında da güzel, kamp ve deniz keyfi yaşayabileceğiniz yerler mevcuttur.

Ege denizi kadar güzel bir deniz olmasa da (Karadeniz biraz hırçın bilirsiniz :) ), doğası mükemmel yerlerdir.

Aklınızda bulunsun.

Keşke olsaydı ama 1. gün sabah çıkabiliyorum en erken, zaten şu anki trafik yarına kadar hafiflemez ise öğleden sonra çıkarsanız karanlığa kalırsınız.

Şuan aldığım habere göre bayramın 1.günü 9 arkadaşımız erikliye gidiyor. aklınızda bulunsun

9 iyiymiş kalabalık keyifli olur. Yarın iş çıkışı Kafayı kırıp gitmezsem haber veririm size katılırım Ozaman

Durum nedir? Erikli, saroz taraflarında? Giden, buluşan var mı? Hava güzel mi?

Durum nedir? Erikli, saroz taraflarında? Giden, buluşan var mı? Hava güzel mi?

Şimdi farkettim yollarda pek nete girmedim. Kız Başıma 740 km yol Yaptım cins cins konuşanlara gelsin :) ama dönüş yolunda rüzgârdan çok etkilendim ve bi ara ciddi ciddi korktum

Şimdi farkettim yollarda pek nete girmedim. Kız Başıma 740 km yol Yaptım cins cins konuşanlara gelsin :) ama dönüş yolunda rüzgârdan çok etkilendim ve bi ara ciddi ciddi korktum

Benim anladığım millet sizi erkek zannetmiş ve korkak davrandığınızı düşünüp dalga geçmiş:) profilinize bakmamışlar. Yanlış anlaşılma kabul edin

Benim anladığım millet sizi erkek zannetmiş ve korkak davrandığınızı düşünüp dalga geçmiş:) profilinize bakmamışlar. Yanlış anlaşılma kabul edin
Iyide ne fark eder ben motosiklette tecrübesiz Olduğum için korktuğumu söyledim. Erkeğin tecrübesizi ile kadınınki fark ediyorsa bilemem tabi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Ablaya bak helal olsun be :)

Haha sezgin Sağol :) Çay başka sefere kaldı artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar