Bayram gezisi-Trakyayı bilenler bi bakabilir mi ?

Selamlar,
Arefe günü öğlene kadar çalışıyorum. Ve bayramın 2. gün öğleden sonra uzunköprüde olmam gerekiyor. Ve pazar akşam istanbulda olmam gerekiyor.İstanbul-Uzunköprü-İstanbul arası bayramı deniz ile değerlendirmek istiyorum. Önerebileceğiniz denizi güzel, yolu aşırı uzatmayan bir rota varmıdır ?
Teşekkürler

Zaten sahilden gideceksin. beğendiğin yerde kamp kur. Ama Marmara pek güzel değildir. Az ileri gidip ege sahillerinde kamp yap.

Motosikleti
SuZan
uzunköprüden çanakkale istikametine çık.
keşanı geç çanakkale istikametine devam et.
koru dağlarını indiğinde geliboluya gelmeden solda şarköy sapağı göreceksin.
şarköye kadar devam et.
şarköyden tekirdağa kadar deniz kenarı hem manzarası hem virajları mükemmel..
tekirdağa varmadan uçmak dere'de kamp atabilirsin.

Keşan erikli sahili veya enezi tavsiye ederim keşan enez arasında çok var zaten vakıf sahilini tavsiye ederim çok temiz denizi

En temiz ve guzel plaj eriklide ben firsat oldukca oradayım ege cok temiz sulari sahilleri uzunkopru ye 80 km sanirim bayramda bende uzunkopru deyim ararsan cay ismarlarim

söylediklierine istinaden en mantıklı rota; şişli-uçmakdere-erikli-uzunköprü oldu.400 km. okadar yolu yapabilir miyim emin olamıyorum, viraj vs henüz istediğim bişi değil zaten :)
Gezerek gelirsem sadece bayramın 2. gün akşam orda olacağım sezgingulmez arkadaşımın nişanı var.bayram boyu uzunköprüde olursam çayınızı içerim teşekkürler.

söylediklierine istinaden en mantıklı rota; şişli-uçmakdere-erikli-uzunköprü oldu.400 km. okadar yolu yapabilir miyim emin olamıyorum, viraj vs henüz istediğim bişi değil zaten :)
Gezerek gelirsem sadece bayramın 2. gün akşam orda olacağım sezgingulmez arkadaşımın nişanı var.bayram boyu uzunköprüde olursam çayınızı içerim teşekkürler.

Beklerim kardesin herzaman

En temiz ve guzel plaj eriklide ben firsat oldukca oradayım ege cok temiz sulari sahilleri uzunkopru ye 80 km sanirim bayramda bende uzunkopru deyim ararsan cay ismarlarim

Genelde enez tarafına gidiyorum ben teklifiniz için teşekkürler eğer gelirsem bi çayınızı içerim :)

Çok kararsız kaldım son bir tavsiye alayım dedim. Arefe günü 1 gibi yola çıkmayı düşünüyorım ama çok tecrübeli Değilim ve ilkkez şehir dışına çıkıcam ve tekim. Bayramda yollar tehlikeli olur diyorlar apaçiler kötü araç kullanıcıları falan e bende tecrübesiz olunca kafamda acabalar oldu ? Gitsem mi gitmesem mi ? İstanbul - Erikli

kafada acaba varsa gitmemek en iyisi motosiklet kararsızlık kaldırmaz yolda da düşünerek olursun bir anlık dalgınlık ALLAH muhafaza, ya karart gözünü git yada gitme derim kararsızsan.

Bende kız arkadaşım ile birlikte edirne/keşan/saros körfezi/gökçetepe tabiat parkına gidiyorum. tavsiye ederim

@svgblg Adamlar dil bilmeden 15 ülke geziyor motosikletle. Sen daha kıta sahanlığı içinde korkuyorsun. Bir de çay söyleyecek adam bulmuşsun gittiğin yerde. Sana çay değil su bile vermemek lazım.

Esenlikler dilerim sana.

@svgblg Adamlar dil bilmeden 15 ülke geziyor motosikletle. Sen daha kıta sahanlığı içinde korkuyorsun. Bir de çay söyleyecek adam bulmuşsun gittiğin yerde. Sana çay değil su bile vermemek lazım.

Esenlikler dilerim sana.

Orda durunuz. Bu konuda kendime laf ettirmem. Bende dil bilmeden 26 ülke gezmiş bir insanım.insanlar dil bilmeden motor kullanabiliyor yani ben motosiklet kullanırken Konuşmaya ihtiyaç duymuyorum. Sorumu anlamadan Saçma sapan yorum yapamazsınız.

Genelde enez tarafına gidiyorum ben teklifiniz için teşekkürler eğer gelirsem bi çayınızı içerim
gel kardeşim profilde telim var ararsın beni :)

Çok kararsız kaldım son bir tavsiye alayım dedim. Arefe günü 1 gibi yola çıkmayı düşünüyorım ama çok tecrübeli Değilim ve ilkkez şehir dışına çıkıcam ve tekim. Bayramda yollar tehlikeli olur diyorlar apaçiler kötü araç kullanıcıları falan e bende tecrübesiz olunca kafamda acabalar oldu ? Gitsem mi gitmesem mi ? İstanbul - Erikli
arefe günü bende yola çıkacam istersen haberleşelim çorlu ya kadar at kendini sonra arayollardan gidelim uzunkoprü ye kadar sonrası kolaylaşır. oradan sonra tenlaşır yollar geniş 80 km kalıyor. aklına yatarsa ara beni kardeşim

Uzunköprüden keşana yol çift şerit. Arada yol çalışması var tek şeride düştüğü yerler oluyor. Oradan çanakkale yönüne. Keşanı o yönde çıkarken sağa önce enz kavşağı sonra erikli kavşağı var. En temiz ve bol kumlu yer erikliye 3 km kala mecidiye sahilidir. Akşam eriklinin içi kum gibi genç dolar. Trafik kapatılır yürüyüş yolu vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar