bence su bazlı kaydırıcı götürsünHangi bayiye gittiğine bağlı ducatiye gidiyorsan yanına bankacınıda al git
Kredi kartıyla halledebilirsin.
Sigortayı sigortacıdan yapıyorsunuz. Bayide sadece motorun parasını götürmeniz yeterlidir.
bence su bazlı kaydırıcı götürsün
Yatacak yeri yoktur.motoru çıkarmadan sigorta yapılması gerekiyormuş kafama hiç yatmadı
Yatacak yeri yoktur. í ¾íµ±
Abi tekrardan hayırlı olsun. Keyifli geziler dilerim.Biraz önce yeni motosikletimin ruhsatını ve plakasını çıkardım.
Bayi her hangi bir ödeme yapmıyorsunuz.
Size geçici ruhsat, fatura, ve plaka basım kağıdını veriyor.
Geçici ruhsatı çıkarırken tanıdık sigortacım vardı o sigortayı yaptı. Tanıdık sigortacınız yoksa onlar hallediyor. Sigortam 3236 lira tuttu. Sigorta ücreti farklı çıkabilir.
Sonra plaka basım yerine gittim 340 lira ücret ödeyip yarım saatte plakamı aldım.
Oradan notere geçtim beş dakikada yeni ruhsatımı aldım. noter de 1.633,57 lira ödedim.
Toplam: 3236 + 340+ 1.633 = 5.209 lira tuttu.
İşlemler bayi yarım saat, plaka basım yarım saat, noter beş dakika, yol iki saat toplam üç saat sürdü..
Çok çok teşekkür ederim. Kısmetse bir gün balkanlara doğru giderken sizinle tanışmak isterim.Abi tekrardan hayırlı olsun. Keyifli geziler dilerim.
Anahtar parası al 50-100 lira malum Türkiyedeyiz güzel bişey oldu mu illa birilerine bahşiş vermen gerekiyor.
Kim seviyorevlendin bahşiş , araba aldın bahşiş , çocuğun doğdu bahşiş -tatlı, yakının öldü bahşiş vs vs.İşini yapıp maaş alan adamdan helallik almak için rüşvet veriyorsun
![]()
böyle kültürel şeyler hoşuma gidiyor bizi biz yapan şeyler oluyor ya o açıdan![]()
?ben seviyorum hocam böyle uygulamaları
Lüleburgaz'dan geçecek olursanız haber verin.Çok çok teşekkür ederim. Kısmetse bir gün balkanlara doğru giderken sizinle tanışmak isterim.
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin İnşallahNe gibi ödemeler çıkıyor
sigorta cart curt bilmem ne