bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam noluyo muhabbet uzamıs:mrgreen: pınar yarıslar nasıl gıdıooo:mrgreen:

frogcumm lastıkler olduu 130 luk alıorum yarın:mrgreen::mrgreen:

hadi hayırlı olsun sonunda kavusuosun ya :rendeer:.geziler başlıo:queen::queen:
ya bu arada bu topic amacından bayağı uzaklaştı:p

bari şimdi amacınıza dönün ilk adımı ben atayım:mrgreen:
bayanlara motorun kötü birşey olmadığını ve dikkatli kullanımda yararlı bir alete dönüştüğünü kanıtlayan seminerler verilmesi gerekir

Amaclar arac olur, bazende Belirlenen amac icin cıkılan yol bizleri cok daha güzel amaclara ulastırır, ama o belirlenen amaca ulasılamamıstır, yinede daha mutlu olmuşuzdur
şimdi bu amacını gerceklestirememis kisi üzülmelimidir, ideasını gerceklestiremediği icin, ama gerceklestirse belki daha az mutlu ve amacını gerceklestirmis birisi olarak ölücektir, insanın aklına amacmı mutlulukmu yoksa her ikisidemi sorusu gelir, ama cevabı bellidir, tabiiki ucların insanı icin buda değişkendir, tartışılasıdır..

Mesajı yazarken yan odadan hatırla sevgili dizi müzikleri geliyodu kulagıma, valide izliyordu kesin

Ya kızlarr, onu bunu, pistleri falan bırakında şu pijama partisini ne zaman yapıyoruz? :p:queen:
Melis davet mi ediyosun yoksa? Canım benim :rendeer: geliriz tabi gelmezmiyiz hiç :) Ne zaman gelelim :)
cogunluk hangı ıldeyse orda yapalımmm:queen::queen::queen::queen::queen:
Ok önce elifin yanına uğrayalım soora ist ankara adana dolaşırız. Her ay bi yerde oluruz:)
:mrgreen:ben cbf kullanıyodum sımdıye kadar canım honda yarın gelıo ınsallah anahtar teslım bakarız artık bı :mrgreen:
Ne geliyo ne zaman geliyo. Motor mu aldın??? Hayırlı olsun o halde :rendeer:
Tartışmaktan soruna cevap verememiştim, kirke'de cevap alalım yazmış, eee bizde cevap verelim bakalım.Sizler önce erkekleri arkanızdan uçuracak kadar büyük motosikletleri kullanmaya başlayında ondan sonra biz düşünürüz gerisini :)
Hayırdır sen hayabusa kullanıyosun herhalde. Meraklanma ben seni cometlede uçururum arkadan. Düştüğün yerden poz ver resminide çekiyim :bounce:
selam noluyo muhabbet uzamıs:mrgreen: pınar yarıslar nasıl gıdıooo:mrgreen:
Bu topicte yarışlara hazırlanılmaz kirke. Baksana dakka başı kavga :pr:

valla ya motıvasyon dusuruyo bunlar pınarcımm ayrıcaa özer e yazdıgın cevap cuk oturmus tebrık edıyorumm:rendeer: ayrıca pıjama partısı ılk tur luleburgaz:cherry:

Amaclar arac olur, bazende Belirlenen amac icin cıkılan yol bizleri cok daha güzel amaclara ulastırır, ama o belirlenen amaca ulasılamamıstır, yinede daha mutlu olmuşuzdur
şimdi bu amacını gerceklestirememis kisi üzülmelimidir, ideasını gerceklestiremediği icin, ama gerceklestirse belki daha az mutlu ve amacını gerceklestirmis birisi olarak ölücektir, insanın aklına amacmı mutlulukmu yoksa her ikisidemi sorusu gelir, ama cevabı bellidir, tabiiki ucların insanı icin buda değişkendir, tartışılasıdır..

Mesajı yazarken yan odadan hatırla sevgili dizi müzikleri geliyodu kulagıma, valide izliyordu kesin

sende hoşgeldin burası tam bir panayır oldu he:cherry:

valla ya motıvasyon dusuruyo bunlar pınarcımm ayrıcaa özer e yazdıgın cevap cuk oturmus tebrık edıyorumm:rendeer: ayrıca pıjama partısı ılk tur luleburgaz:cherry:

Ayynen öyle kirkeciiim...
Yes, zaten elif Lüleburgazda bayan motorcuların olmamasından yakınıyodu. Eee pijama partisiyle birlikte bizde Lüleburgazı şereflendirelim bu yönde :D
Bu arada msn adresini göndersene güzelim iki fiskos yapalım :D

furkanly senin bu başlığı açmanda sebep ne tanışma falan mı?
tanışmaysa yeri burası değil.eğer gerçekten millete sewdirmek istiyorsan millete motoru konudan sapmadan fikirlerini yazacaksın:cat:

şimdii bakk senn nolucak yokta bende duymustum bıseyler o yusden acmıs fln:silent: ne işş?

ya bu berkforce ne kadar garıpsın arkadasım soyleyıp soyleyıp kacıosun anlamadımkı benn...

Son düzenleme:
furkanly senin bu başlığı açmanda sebep ne tanışma falan mı?
tanışmaysa yeri burası değil.eğer gerçekten millete sewdirmek istiyorsan millete motoru konudan sapmadan fikirlerini yazacaksın:cat:

haydaaa ne bu çektiğim benim ya:pale::pale::pale:
kimseyle tanısma falan deil buradaki erkek olsun bayan olsun hangi arkadasa özelden msj atmısım sor bakalım millet benim konu tuttu diye kuduruyor yaaa...arkadaşlar size açın sizinkide tutsun bizde gelelim oraya yazalım:farao::farao::farao: sırf laf söylemek için yazmayı bırakalım...konu sapmasın biz burada bayanları gercek hayatta bayanları motosiklet tutkunu yapalım etkinlikler daha güzel olsun vs vs diye açtık kimseyle tanısmaya ihtiyacım yok arkadasım olan arkadasım zaten...ben motosiklet sewdalısıyım bu görüşteki herkes benim arkadaşım kardeşim....tanısma bölmüne açtım ben konu git oraya bak kardeşim selametle

abicim katılıyorum bayanlar araba kullanamıyor ama motor da bayağı iyiler. Bunuda geçliklerinde fazlaca kullandıkları bisiklete borçlular zannedersem 1 2 tanığım var .Buna dayanarak söylüyorum....kazasız sürüşler diliyorum...:rendeer:

ben napayım senin gibiler durup durup buna benzer seyler yazıp olayı saptırmama sebeb oluolar ben napıyım ilk basta bişi yoktu sonradan alev aldınız ama umrumda deilsiniz:p

haklısınn ya yeterkı yol olsun ıstek olsunnn hersey olur:rendeer: bide su terbıyesız ınsanlar olmasaa...

sen ne yazdığını bilmiyosun o zaman senin yazdıklarının konuyla hiçbir ilgisi yok
bence bu topic bu saatten sonra gereksiz yazılarla dolacak:pr:

sen ne yazdığını bilmiyosun o zaman senin yazdıklarının konuyla hiçbir ilgisi yok
bence bu topic bu saatten sonra gereksiz yazılarla dolacak:pr:

sende bu topic e bakmazsın olur biter umarım anladın hade yazma ozaman benim açtığım topic e msj hade güle güleeeeeeeee:queen::queen::queen::farao::farao::farao:

ben ne yazdığımı biliyorum senin gibiler saldırınca müdafaya geçiyorum malum konuda sapıyor anladın mı

Son düzenleme:
bu tpice herkesin yazma özgürlüğü war ancak konu dışına cıkınca yazılarınız ister istemez beni alakadar ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar