Her erkek istemezmi bayanların motosiklet kullanmasını tabiki isteriz bayılırız harika bir eşlik ve göz zevki olur ama!
en basit bir örnek verim size eşimle 3000küsür km lik tura çıktım otobanda bi viraja girdim sıçak kaskların vizörleri açık otobanın kenarındaki su fıskiyesi yola dönmüş tazikli bi şekilde göz hizasına su sıkıyo yerler ıslak ben tam dönüyorum çokta yorgunum vizörden içeri su bi girdi hiç bozmadım istifimi ama eşim suyu görünce zıpladı motor bi yalpaladı hatim indirdim düşmemek içingece 4 te tam tırın yanından geçiyorum arka lastigi bomba gibi patladı orda benim durumumda bir bayan olsa direk bariyele güm
panik ataklar malesef hem kendilerine hemde çevredeki haraketli haraketsiz nesnelere sakınçalılar.Herşey yerinde güzel siz anladınız.
bayan şoför hata yaparsa çok sinirleniyorum ancak bayan motorcu gelsin çarpsın isterse gıkımı çıkarmam gibi bir his var içimde hayırlısı![]()
bayan şoför hata yaparsa çok sinirleniyorum ancak bayan motorcu gelsin çarpsın isterse gıkımı çıkarmam gibi bir his var içimde hayırlısı![]()
Cılız bir insan ışıklarda durduğunda 200-250 kiloluk motosikleti bacaklarıyla nasıl tutabilir söyler misin bana? Benim bile 100 kiloluk motosikletimde bazen dengemi kaybettiğim anlar oluyor. 1.82 - 70 kiloyum.
Aynı fikirdeyim ben de..
Yolda bir bayan motosiklet kullanıcısı gördüğümde anlamsız bir saygı oluşuyor nedense.. Kaskın içinde konuşmaya başlıyorum kendi kendime; "Arkadaşlarını da teşvik et, çoğalın be ablacım." :mrgreen:
Siz bayan kullanıcıları camiaya çok yakıştırıyorum şahsen :cat:
200 kilo scooteri kız arkadaşım ilk kullandığında bile hiç denge sorunu yaşamadı.
660 tenerinin aynaları ustamın boyunu geçiyor ama sanayide bir oraya bir buraya gazladı adam ki kullanmadığı motor yok,hatta benim 260 kglık fj yi bile ben arkasında (95kg) artçı iken istanbul trafiğinde çok rahat kullandı.
azcık mekanik ve denge duygusu olan adam kilo konusunda hiç zorlanmaz.öyle olmasa zaten kimse goldwing kullanamazdı.ben 2 aylık tecribemle 117kg motordan 260kg a bindim ş.içinde birkerede offf çok ağır demedim yada trafikte dur kalk yaparken hiç dengem bozulmadı.
o sebeple bir bayan istedikten sonra goldwing bile kullanır,gs1200de kullanır 660tenerede kullanır
bu abla sizden daha mı güçlü?
http://www.youtube.com/watch?v=I5k4Uj3YTnY
200 kilo scooteri kız arkadaşım ilk kullandığında bile hiç denge sorunu yaşamadı.
660 tenerinin aynaları ustamın boyunu geçiyor ama sanayide bir oraya bir buraya gazladı adam ki kullanmadığı motor yok,hatta benim 260 kglık fj yi bile ben arkasında (95kg) artçı iken istanbul trafiğinde çok rahat kullandı.
azcık mekanik ve denge duygusu olan adam kilo konusunda hiç zorlanmaz.öyle olmasa zaten kimse goldwing kullanamazdı.ben 2 aylık tecribemle 117kg motordan 260kg a bindim ş.içinde birkerede offf çok ağır demedim yada trafikte dur kalk yaparken hiç dengem bozulmadı.
o sebeple bir bayan istedikten sonra goldwing bile kullanır,gs1200de kullanır 660tenerede kullanır
bu abla sizden daha mı güçlü?
http://www.youtube.com/watch?v=I5k4Uj3YTnY
Dedikleriniz iyi güzelde o video konuyla ne alaka şimdi,oldu olacak domates kasası versinler onu kaldırsın![]()
Dizleriyle ite kaka kaldırdı,arkada dayı olmasa öbür tarafa yatacak zaten![]()
Dedikleriniz iyi güzelde o video konuyla ne alaka şimdi,oldu olacak domates kasası versinler onu kaldırsın![]()
Dizleriyle ite kaka kaldırdı,arkada dayı olmasa öbür tarafa yatacak zaten![]()
Öğrenilmesi gereken teknik konular...
konuyla alakası, 450 kilo motoru diziyle ite kaka kaldıran kadın, 200 kg motoru tekerlekleri üstünde zaten dururken çok rahat dengede tutabilir
400kg motor o videoda 37 derece yatsa yere 240 kg verir. 200 kg motor 37 derecede yere 120 kg verir.240ı ayaklarıyla iten, zaten dengede duran ve yere yanal olarak hiç güç üretmeyen motoru tabiikide tutar.