bayanlar motosikleti neden tercih etmiyor?

türkiyede bayanların motorsiklet kullanması emniyetlimi ???

• Kullanılan toplam oy
    123
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla arkadaşlar,, ben bir bayan olarak mükemmel derecede araba kullandığımı iddia ediyorum, hatta öyleki trakyada benden iyi araba kullanan bayan varsa (hatta çoğu erkekde olabilir) çıksın karşıma... okadar iddialıyım..
motorsiklete gelince,,, henüz şubat 2006 sonu tanıştım ilk kez motora... ve eminim ki motoruda en az araba kadar iyi kullanıcam,,, çünkü ben hırslıyım ve kendime herzaman güvenirim...

dishy' Alıntı:
aslında buraya sıkı bi yorum gerek de ben de yoruldum artık örümcek kafalarınızdan.uğraşamam,,şıklardan ikisine lafım yokta eğitim ne alaka.
asıl bu topiğe saçma sapan yazanları bi eğitmek lazım.

Benim söylediklerimin örümcek kafalılıkla alakası yok.Kadınların araç kullanmakta yeteneksiz oldukları malum.Yine belirtiyorum istisnalar hariç.En başta kullandıkları aracı tutuk kullanıyolar.Bu da çevrelerindeki sürücüleri hata yapmaya itiyo_Onlara sorarsız 10 numara araç kullanıyorlar ama milletin canını yakıyolar.Trafiği bilen herkes bu fikrime katılıcaktır.Tabi bayanlara şirin gözükmek gibi bi kaygıları yoksa

Trafikte yayalara en çok yol verenlerin,bir kaza anında ilk koşanların da yine bayanlar olduğunu,elbette ki trafikte saçma sapan araç kullanan bayanların olduğunu kimse inkar edemez ancak;bayanlar daha bir savunmasız ve narin oldukları için bu kadar tedirgin araç kullandıkları gerçeğini de unutmamak lazım!!!Trafikte bayanları her zaman görmek istiyoruz.Öyle abnartıp yok bayanlar çok kaza yapıyormuş,yok bilmem neymiş diye de dallandırıp budaklandırmayalım konuyu.Eğer öyle bir istatislik gerekiyorsa;alkollü araç kulananların %85-90'ı da erkek;neden peki?bayanlar alkol kullanmayı bilmiyorlarmı.Bence çoğu biz erkeklerden çok daha zeki.
Trafikte üzerinize süren bir erkek görürseniz kaçın kurtulun,bela okuyun arkasından,küfredin...Polisler her zaman bayanlara yardımcı olurlar.Onlar bu ülkede bayanların ne zorluklar içinde yaşadıklarını iyi biliyorlar çünkü.
:rendeer:

Korkuyorlarrrr ... Baska nedeni yok . Ama oyle bayanlarda varki bizlerden bile iyi motor kullanıyorlar. Korkmalarındaki sebep ise guzelliklerini kaybetmek istemezler . Makyaj yapsalar saclarını guzel guzel yapsalar motora binip inince fosss olması ( bu bazılarına gore boyle ve dogru ) Benim esimde korkuyor ama artık yavas yavas korkusunu yeniyorrr ...

kivanctf' Alıntı:
Korkuyorlarrrr ... Baska nedeni yok . Ama oyle bayanlarda varki bizlerden bile iyi motor kullanıyorlar. Korkmalarındaki sebep ise guzelliklerini kaybetmek istemezler . Makyaj yapsalar saclarını guzel guzel yapsalar motora binip inince fosss olması ( bu bazılarına gore boyle ve dogru ) Benim esimde korkuyor ama artık yavas yavas korkusunu yeniyorrr ...

Bayan olduğunu anlayıp seni de sıkıştırılarsa bence sende korkarsın..
saçla makyajla korku arasında kurduğun bağlantıyı da hakkaten anlamadım..

gemwk88' Alıntı:
bayanların erkeklere oranla karar yetenekleri çok kıt bence bayanlar arabada motorda kullanmasınlar çok zararlı..

böyle bir genelleme yapıp kurunun yanında yaşıda yakmışsın..
sana katılmıyorum..

Son düzenleme:
İskenderunluKILIC' Alıntı:
Kullanılar ama tehlikeli çok iyi eğitililerse olur bence
Hem de bizim buralarda çok kullanan

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

eğitilirlerse değil eğitim alırlarsa desen daha iyi olur.

ayrıca ankette emniyetli gibi bir şık yok. böyle anket olmaz ki. anketi başlatan kişi bayanların kullanmasını istemiyor heralde. böyle tek yönlü bir anket yapmış.

bu arada hortlamış topik ama olsun:p

Meliss' Alıntı:
valla arkadaşlar,, ben bir bayan olarak mükemmel derecede araba kullandığımı iddia ediyorum, hatta öyleki trakyada benden iyi araba kullanan bayan varsa (hatta çoğu erkekde olabilir) çıksın karşıma... okadar iddialıyım..
motorsiklete gelince,,, henüz şubat 2006 sonu tanıştım ilk kez motora... ve eminim ki motoruda en az araba kadar iyi kullanıcam,,, çünkü ben hırslıyım ve kendime herzaman güvenirim...
Vay independent woman falan filan:bounce:

bence bayanlar motor yada araba her ne olursa olsun kullanmalı ve kullanabilmeli, ben bekar bi insanım ancak evli olsaydım eşimin beni eve çağırıp beni suraya bırak beni buraya götür demesinden hoslanmazdım. Ayrıca çok daha acil durumlarda olabilir ve daima yanında bir erkek olmayabilir. herkes kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli bence. evt çok kötü araç kullanan bayanlar var, ancak çok kötü araç kullanan erkekler de var, ben her zaman taksicilerin sürüş sekline kıl olmusumdur örneğin ve hiç biri kadın değil. Yalnız yön tayin etmekte zorlandıklarını düşünüyorum (genelde benim izlenimim bu oldu) böyle olunca da suraya mı dönsem buraya mı kararsızlığı trafiği kötü etkileyebiliyor. ancak bu üstesinden gelinmicek bi sorun değil. Bence kullanmalılar

bence olay tamamen birazda piyasa olayı bayanlar korkularından olduğunu sanmıyorum sadece motor firmaları özellikle büyük firmalar bence bayanlara ulaşamadı her açıdan halbuki ulaşsa vede onlara göre modeller getirtse bence en büyük tüketiciler ve onlara para kazandırıcak bayanlardır.

zannedersem firmalkarda biraz haklı şimdiye kadar hep çünkü iri büyük erkek işi motorlar getirdiler bayanlarda her zaman sürmekden çok işin keyif kısmı olan artçı olmayı seçdiler.

ama bence her şey değişicek özellikle bundan sonra çünkü piyasaya epey ilginç markalar girdi.

otomatik vitesli chopper cruiserlar racer lar falan bunlar bence en çok bayanlardan kesim bulucak firmalarda ellerindeki bu malları bayanlara yönelik reklam yaparlarsa inanılmaz bir satış rakamı yakalarlar bu firmalar sonuçda türkiyede tekler.
bence bundan sonra cruiserlar üstünde epey bayan görücez

kesinlikle değil
eğitim şartıyla olabilir
çok tehlikeli
seçeneklerini görünce bir bayan neden motor alsın ki???
evet emniyetli seçeneği yok...çok ilginç...
aslında çok tehlikeli tabi önyargılı ve tacizci yurdum erkekleri yüzünden çok tehlikeli.arabalı bayanları sıkıştırmaktan daha kolay motorluları sıkıştırmak ne de olsa...:farao:

Bisiklete dahi binmiyorlar.aslında okula pazara çarşıya manava günlere bizlerden çok sebepleri var aslında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sürücünün cinsiyet ayrımı olur mu yahu. Ben buradaki arkadaşların biraz olsun eğitimli olduğunu düşünüyordum.

Motosikletler insanlar için üretiliyor Bayan / Erkek farketmez bence ama araba kullanan bayanlara biraz sinir olmuyor değilim kesinlikle yol vermiyorlar bide bi garip kullanıyorlar.

bence normal ama bayanlarda adranalin durumu nasıl olur bılmıyorum ama mukemmel olur :))

bayanlar

ben bayan olarak iki haftadır trafikteyim,
şimdiye kadar beklememin nedeni etrafımda bu konuya destek çıkmayanların büyük etkisi var,özelliklede istanbulda oluşum,
ama azmettim ve aldım,eğitimede gittim,
sonuç,bayan olduğumu gösterecek şekilde kullanıyorum,motorların trafikte görünmediğini varsayarsak,bayan olduğum anlaşılırsa orada motorsiklet olduğuda anlaşılıyor,ben araçlardan kaçmıyorum kendi yolumdan gidiyorum,onlar benden uzaklaşarak gidiyorlar,arada bir kaç parazit oluyor tabi,bunlarda gülün dikeni,olucak o kadar,herkese keyifli sürüşler

bayan motorcuların olması çok güzel hata bildiğim kuryelik yapan eşler var bi kere daha hatta iş ilanlarında özellikle bayan motorcu arayanlar var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar