bayanlar motosikleti neden tercih etmiyor?

türkiyede bayanların motorsiklet kullanması emniyetlimi ???

• Kullanılan toplam oy
    123

ra

feminizm=)erkeklerin takmadığı o yüzden erkekleri elde tutamayıp deliren kadınların hınç alması durumu felsefesi
aklı bali güzel ve zeki kadınların hiçbiri feminist değildir nerde çirkin gudubet hepsi feminist ahahaha

kullanırlar kullanırlar hemde nasıl.
ama bu oran erkeklerde 10 ise kadınlarımızda 2 dir... pek yayılmamıs.
ama kullananlarda fena kullanıyor
www.gixxie.com a bakın görürsünüz :cherry:

arkadaslar ben marmariste bir bayan gormustum kawasakı zzr 1100 u mukemmel suruyordu ilk once erkek sanmıstım ama kaskını cıkarınca byn oldugunu anladım :p

neden mi talep yok.. tabiki de erkeklerin iğrenç yaklaşımları yüzünden... sırf dikkat çekmiyim diye erkek montu pantolonu aldım... botunuda aldım mı tamam.... kendi motor camiasında bile çok kötü yaklaşımlar oluyor..... bu yüzdende bayanlar ister istemez ya kamufle ediyorlar kendilerini ya da kullanmıyorlar....

Super Moderator
bence araba yerine motoru tercih etsinler araba kullanmayı beceremiyolar motoru daha iyi kullanıyorlar en azından motoru tercih ederlerse trafik rahatlar biraz yaaa:pr:

sebepler 1) arabaya bile korkarak bakan,park etmeye cesaret edemeyen,geri geri gidemeyen bayanlar motora çokdaha fazla ön yargılı bakıyor(nu arada erkeklerde araba kullanma geni bulunmuştu)
2) tehlikeli trafikte motor kullanmak mı aman ben almiim
3) kro cenneti ülkemizde çok heveslenip aşık olup motorunu alan genç bir bayanı hayal edin.. ama fazla değil çünkü kroların tacizinde fazla kalamaz o yollada
4) değişik fiziksel temas ön yargıları,korkualrı yada alerjilri olabilir fakat bu küçük bir ihtimal..:cherry:
5) eş ,dost ,nişanlı, koca baskısı: kısacası hayır binemezsin dedimmi binemezsin muhabbeti.

aslında buna en iyi bayanlar cevap verir, değilmi bayanlar .. heeey ordamısınız.

Emniyetli falan değil,herkes için en hayırlısı kadınları trafikten uzak tutmak.Arabayı zor kullanıyolar motordan uzak durmaları en hayırlısı.Bazen caddede görüyorum altlarında bir scooter sopa yutmuş gibi dimdik,korka korka gidiyolar sağından solundan geçeni de tedirgin ediyolar.Tabiki istisnaları vardır ama bu arabada binde birse motorda onbinde birdir.

Merhaba

bırakın buna el atmasınlar
arabalara el attılar trafiğin hali berbat haşat durumda bırakın motor trafiğini kapatmasınlar allah aşkına :)

Kullanılar ama tehlikeli çok iyi eğitililerse olur bence
Hem de bizim buralarda çok kullanan

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

aslında buraya sıkı bi yorum gerek de ben de yoruldum artık örümcek kafalarınızdan.uğraşamam,,şıklardan ikisine lafım yokta eğitim ne alaka.
asıl bu topiğe saçma sapan yazanları bi eğitmek lazım.

Motorlu taşıtlar içinde motosikleti tek geçerim..güvenli sürüş ve kuralara uyum gösteren herkes motorsiklet kullanabilir bence..:cat: Bay,Bayan ayırımı niyeki..Dikkat,tecrübe,saygı ve sevgi,kurallara uyum ile motosiklet kullanmak..bir efsane yaşamak gibi.:rendeer: Hepinize sevgilerimi selamlarımı yolluyorum..:cat:

akşam trafiğe arabamla çıktım sıkıştıran sıkıştırana... yok kapışmak için arkadan sellektörler yakmalar iğrenç iğrenç şeyler..... ama motora bin giy erkek kıyafetlerini :))))) yok senden rahatı

Valla o kadar çok bayan motorsiklet kullanıcısı varki? belki etrafınıza daha dikkatli bakmanız gerekiyor...

Arkadaşlar saat 11 den sonra sokaklarda bayan kalmıyor azalıyor en azından tek bayan sayısı erkek orantısında inanılmaz düşük kalıyor bunun mantığı onlara verilen rahatsızlık aynı mantık onları motordanda uzak tutuyor sonuçta arabada taciz edilme durumları daha az her ne kadar pek çok zavallı insan korna sellektör ve sıkıştırma yaparak rahatsız etsede motordan 1000 kat daha sorunsuz olduğu kesin gibi gözüküyor lafım herkese değil ama araba süren bayanlarda yüzdeye bakıp çoğunluğun nasıl kullandığı düşünülürse (iyiye lafım yok kimse alınmasın ama gerçekler acıdır) motor çok bayan için ölümcül olur buda kesin :wiinkk:

bi bayan olmama rağmen bayan sürüclerden bıktım artık.... şerit işgalleri olur olmaz fren sıkma korna çalma direksiyona kafanı yapıştırıp kullanma... bazen düşünüyorumda bunlar bide motor kullansa aman allah korusun ya.......

bayanların erkeklere oranla karar yetenekleri çok kıt bence bayanlar arabada motorda kullanmasınlar çok zararlı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar