En baba tespit budur.Türkiyede işiniz zor kızlar,cinsel açlığın afrikasıdır burası.
En baba tespit budur.Türkiyede işiniz zor kızlar,cinsel açlığın afrikasıdır burası.
Bu mudur?
Yok kadin surucu,
yok erkek surucu
yok disk surucu
![]()
bak ben önyargılı değilim
ama hem telefonla konuşup, hem makyaj yaparak araba kullanılamıyor
yine de anlatmak gerek bu aletlerin kendi başlarına gitmediğini
tanidigim yada gordugum uc-bes bayan motorcu var. onlarinda motorlarini erkek arkadaslari almis yada erkek arkadaslari yonlendirmis ama hic kendi parasiyla alan merak eden erkekler gibi cekirdekten yetisen bayan motorcu gormedim. bu yuzden motor konusunda bayanlar benimde gozumde ikinci planda. ben memnunum arkadas motorcularin erkek olmasina. bayan girdimi bu isin icine tadi kacar..
Bayanlık içgüdüsüyle erkeklerin ne alakası var yahu...
Siz '' ay motorumun orası çizildi,o çukura girmem tekerim çamur olur, gazı çok vermem motorum eskir,
Bu yolda hızlı gidilmez kural bu , zaten ben de hızlı gitmekten hoşlanmamdiye düşünürseniz tabiikide gelişmessiniz..
Bizim suçumuz ne?...
DNA larınızla oynayacak halimiz yok..:bounce:
Benim de evim dünya?! Ben çekiliyorum bu saçma tartışmadan![]()
Hşşş makasta kapışalım mı :bounce:
geçen şirin evlerde e 5 te gördüm repsol 1000 vardı.Büyük makine motor kullanan kadınlara bir ayrı hayranlık duyuyorum nedense...
Vallaha mı :cherry:
Hep bu günü hayal etmiştim...
Makasta bir bayanla kapışmak :cherry:
Erkek mantigi ile düzenlenmis trafik muhabbetim pek kabul görmemis ve anlasilamamis.
Isin pis tarafi iddiami destekleyecek angajmanlara da sahip degilim.
Alp Tunay adli kel arkadasim yazdiklarima kendimin bile inanmadigimi yazmis.
Yenge yaninda ondan öyle yaziyor falan demis.
Gerçi hakli yengeniz yanimdaydi ama o kadar.
Düzgün yazmam için kafama terlikle destek vermesi tabii ki önemli ama yine de ben ayni görüsümde israr edecegim.
Fakat bu israrimin bilimsel bir dayanagi yok.
Ispatlayabilmem için, hayatinda trafik görmemis onlarca akil kadinin oturup trafik diye birseyi düzenlemesi lazim ki
bugünkü durumla karsilastirip aradaki farklari anlayabilelim.
Neden hiç trafik görmemis olmasi lazim?
çünkü kadinlarda mevcut durumun normal oldugunu düsünüyor da ondan.
Sonuç?
ülkemizde hergün 5bin insan trafikte ölüyor.
Memleketin en büyük derdi olan terör bile bu kadar insani 30 senede öldüremedi.
Yani mükemmel deyip sadece kadinlar uyum saglayamiyor dedigimiz sistem,
her yil aramizdan 5bin kisiyi öbür tarafa gönderiyor ve yaklasik 100bin kisiyi de yaraliyor.
Bu nedenle ;
bir kez daha düsünseniz iyi olur.
SAtınalınacak motor bayandan sa nedense öncelik kazanıyor ama. Araba kullanmayı bilmiyorlar , motor kullanmayı bilmiyorlar da neden onlardan alınan mal kıymetli oluyor. Abi ilk sahibi bayanmış araba çiçek gibi lafını nedense hep erkeklerden duyuyoruz.
Neden ???