Valla ben tartismada kadinlardan yanayim.
Erkeklerden hoslanmiyorum.::xblink::
Valla ben de gittikçe daha çok soğuyorum. Neyse ki istisnalar var..
Valla ben tartismada kadinlardan yanayim.
Erkeklerden hoslanmiyorum.::xblink::
Araştırmalarımız devam ediyor bu konuda.Maxim'in şu sözüyle yorumumu bitirmek istiyorum
Yalan olduğunu bilsen dahi inanacaksın insan oğluna, yani dinleyeceksin onu, niçin yalan söylediğini anlamaya çalışacaksın. SAYGILAR
Motorcu denilince ne anlıyorsunuz ? Motor sahibi olmayı mı ? Ruhsatta adınızın yazmasını mı ? bakkala bile motorla gitmeyi mi ? Her taraını pırıl pırıl temizleyip üstüne tünemeyi mi ?
Motorcu nedir ki. veya her motor kullanan motorcumudur ki, bayandan olmuyor ? ( Evet beyler, Dökülün )
Ayrıca London Metropolitan University - School of Psychology'de Geoff Sanders tarafından yapılmış bir "cinsiyet araştırması" 2013 yılında PubMed adlı medikal bir dergide yayınlanmış. Makalede, kadınların görsel işlemelerinin daha hızlı gerçekleştiği, el kol reflekslerinin erkeklerinkinden daha hızlı olduğu ve el ve kolun ulaşabileceği mesafelerdeki uyaranlara daha hızlı tepkiler verebildiği bulunmuş.
Ya hu trafik falan nedir kadınlardan bahsediyosunuzda türk kadınına trafik neder. En bilindik örneğe bakın dünyanın ilk kadın savaş pilotu sabiha gökçen daha napsın hem savaş pilotu hem ilk hem kadın motor ne kelime hayabusa ver kullansın:mrgreen: Çoğu erkekten daha iyi araç kullanıyolar en azından trafik kurallarına bizden daha çok uydukları kesin makas atmak araç sıkıştırmak yüksek sürat yok ama şu trafikte telefonla ve elinde kahveyle araç kullanmalarına uyuz oluyorum birde makyaj olayı ama o makyaj aynasını araca takanda erkek mühendistir kesin:mrgreen:
edit: erkeğim ama yiğidi öldür hakkını ver...
özet geçiyim, bi kere anlamadığım şey ben görmedim bilmiyorumda dediklerinize göre sahte bayanlar oluyormuş, bunların amacı ne oğlanlık mı var içlerinde yoksa daha bebeler ergenler gibi eğleniyorlar mı öyle kendince birşeyler yapıp ne mantığı olabilir kendini kadın gibi göstermenin. kadın bayan hiç farketmez bence söylenilen ortama göre değişir tabi ama sanal alemde pek bi önemi olacağını düşünmüyorum. kadından motorcu olur mu olur evet katıldığım festivalletde gayet güzel motosiklet kullanan kadınlar görüyorum gayette yakışıyor.
Bilenmiş bilenmiş gelmişsin yahu...Motorcu kime denir? motora binen mi yoksa en ufak arızasında tamir edene mi? herkes en ufak arızada yapabiliyor mu? o zaman araba ve buna benzer çok tekerlekli araçların sürücüleri de tamir etsin araçlarını? bu kadar tamirciye hiç gerek kalmasın... alın yedek parçanızı yapın kendiniz motorunuzu veya aracınızı? pilotta uçağını tamir etsin o zaman... tabi ki hem motora binen hemde tamirinden anlayan birçok kişi var ama ya anlamayıp ta binen beyler onlar ne oluyor, onlara ne deniyor?
Bilenmiş bilenmiş gelmişsin yahu...
Sakin ol hele...
Motorcu benim gözümde o ruhu taşıyabilendir...
O ruhun içinde neler var, önce ona bakmak lazım...
O saydıklarından bazıları var tabiikide...
ama çok çok dahası var... :cat:
Kimseyi adam etmeye çalışmıyorum, bu konuda problemi olan zaten rahatsız olur ve tepkisini verir... Trafiği veya insanları düzeltmek benim haddime düşmez, orada ciddi bir konu tartışılırken geyik muhabbeti cevapları verilirse tabi ki kimse kimseyi kaale almaz... bende kimsenin benim söylediklerimi kaale almasını beklemiyorum açıkçası... sonuç olarak 6 sayfa ne konuştuk burada koca bir HİÇ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
QUOTE]
Niye trafiği düzeltmek haddinize düşmez? Bence herkesin haddidir. Ve olmalıdır.
7 sayfayı, tüm yorumları tek tek okudum. Gördüğüm kadarıyla aramızda bu yorumu yazdığına kendisi bile inanamayan kaypak insanlar var, sırf birilerini etkilemek için. Kadının beceriksizliğini konu alan bir motor kazası videosu olsa, demediğinizi bırakmazdınız. Birçok arkadaş ile aynı (karşıt) fikirdeyim, istisnalar olması ile birlikte bu trafik sevdasına fazla kapılmamaları gerektiğini düşünüyorum. Özelliklede İstanbul trafiği hatayı kabul etmeyen kalabalıktadır, paniğin, yanlış bir frenin bile kabulu olamaz. Kullanabilecek yetenekte olan kullansın, buna razı geldiyse 'bayanları sıkıştırıyorlar' demeyede hakkı yoktur. Birtek siz değilsiniz trafikte kabus yaşayan. Okadar tecrübene güveniyorsan, sen sıkışmayacaksın! Herşeyi diğer şöförlerden beklemek olmaz, paranoyak olacak ve her ihtimali düşüneceksin.