Bayan Sürücü

[YT]JDuJVhLFzPk[/YT]

Bayan olmasına ragmen taş cıkartır diyorum.Helal olsun.Ama guzel hareketler değil bunlar bence....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ablam gayet başarılı.:mrgreen:

Yannız bayan olduğundan mıdır nedir 250'yi geçemedi yusuf yusuf.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi herkes senin gibi başarılı değilki 299 yazsın ibresinde :)

Bunun kullananin bayan oldugunu kim idaa ediyor??? Vizor goruntusunden baska bir sey yok!

Göstergesi yamuk :ppP
Aye, Bırakta geçemesin bu yolda yusuf yusuf yorumunu hak etmiyor bence...Ateri oyunu gibi arabaalrla oynamış maşallah.. Kadınsa da erkekse de gözlerinden öperim

wallahi mükemmel kullanmış eline koluna sağlık ama benden demesi türkiyede böyle kullanamaz çünkü sürekli şerit çizgisinden istifade araç solluyordu ne de olsa almanya kimsede şerit ihlali yok kimse iki şeridi birden kullanmıyor herkes kendi yolunda...

çok güzel hareketler bunlar ama amman kimse özenmesin arkadaşlar
sonu üzücü olsun istemem kimse için önce emniyet

su anda videoda problem yok.ızlıyorum.google a youtube izleme programı yazarsanız cıkar.ben oyle yaptım.

Ablam gayet başarılı.:mrgreen:

Yannız bayan olduğundan mıdır nedir 250'yi geçemedi yusuf yusuf.:queen:

Göstergesi yamuk :ppP
Aye, Bırakta geçemesin bu yolda yusuf yusuf yorumunu hak etmiyor bence...Ateri oyunu gibi arabaalrla oynamış maşallah.. Kadınsa da erkekse de gözlerinden öperim

bende diyorum niye kulaklarım çınlıyo hiç yakıştıramadım size :p

ayrıca bende videoyu izleyemiyorum

haber programı sonucta yanlıs olucagını dusunmuyorum.

günümüzde yalan dolan gazetecilik yapılırken bunamı güvenicem şimdi haberlerde yayınlandı gerçektir

1 ay önce siteden arkadaşımızın resmini kasklı sapık diye koyanlar kimdi? haberci değillermiydi?

Nedense dikkatimi ceken konu su oldu:erkek arkadas bunu yapinca kiniyoruz.tehlike saciyor sehir icinde yok adimiz kirleniyor deniliyor ama soz konusu bayan oldugunda helal olsun gibi terimler?Bunu hangi mantik kabul edebilir?herkesin hayatini riske atan tutarsiz bir davranis bicimi...Kiniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar