Bayan sürücü dövdü...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir bayanda gelir misin buraya diyerek beni dövmes ki, şanslı amca :queen::queen::queen:

Spreyli olanlar hariç tabi, dayakta yesen organik olacak :p

ulan karıya bak BE ulan bana öyle şey olcakdı varya satırı yerdi allah çarpsın kafaya hem suçlu hem güçlü

ya o bayan travestidir bence yaşlı amca öyle bi yaratığı karşısında görünce tırsmıştır

ulen bi beni bi bayan dövmedi he trafikte şöyle evire çevire:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla olayı anlamadım ki bayanmı dövmüş yaşlı adam mı dövmüş
anladığım dayak yiyenin vay haline

not: kardeşim anlatımın yanlış anlama ama çok kötü :queen:

he he :queen: bana denk gelmezki böylee bak ben napıorum bayanı :pr:

polisler böyle durumlarda havalı olurla ma arkadaş havasını iyi ayarlayıp vermiş gazı...:queen:
Boğdum adamı ne de iyi yaptım, canıma değsin :)
gazı sıkan arkadaşı tebrikler... iyi olmuş
Teşekkür ederim destekler için :)
Bencede polis haketmiş:)Bravo,nice olayları bekliyoruz:)hiç bitmicek bunlar eminim...
Tüm bayanlar dövüş sanatı öğrenirse bitebilir. Erkekler kaçacak delik arar bizde rahatlarız :)
polis olmakla sadrazammı oluyormus 500 babanın tek evladı.::evil::
Böyle süzme seref.... yuzunden bir tane polisi sevmiyorum su ulkede.
Kendisini devlet olarak görüyo ama devletin aleyhine tüm yaptıkları hatta nefes alması...
Seninde eline saglık güzel yapmışsında
olayın asıl önemli kısmını yarım bırakmışsın sonra noldu topuklayıp kaçtınızmı yoksa karokola mı gittiniz?
Ne karakolu yaa.. Kimi nasıl götürebilir karakola? Dedim ya ağzıma geleni söylemeye devam ettim. Sonra bu ağlarken bastım gaza gittim sinirlerim bozuldu iyice:D

hehe o bayan dediğiniz kişi trafik canavarının ta kendisiymiş bee siz yanlış anlamışsınız :queen: :queen: :queen: :queen:

bende birgün bostancı da bağdat cd girişinde ışıklarda bekliyorum. önde bi otobüs sola dönerken bi taksinin aynasını götürdü
taksiyi sürende bayan sürücü ısrarla polis istedi. arabanın şirketin olduğunu ve kazayı raporlatmak istediğini falan derken bende hemen arkasındayım bayanın ve arabadan seyrediyorum derken filim koptu sağ taraftan bi bacak uçuyo evet resmen uçuyo arkadaki yine bayan bir sürücü öndeki kazadaki bayanın haksız olduğunu düşünerek uçan tekmeyle olay yerine vardı ve tekme kadının
kafasında son buldu sonrası malum saç saça baç başa

Dikkat İçinizdeki trafik canavarına hakim olun şartlar ne olursa olsun

....

bayana el kalkmaz ammmmaaaaaaaa bana vurana ben iki kere vururum :cat:

enteresan... valla çok sabırlı birisiyimdir.. ama öyle bi durumda dayanamam dalarım.. bu arada bayanın acelesi neymiş acaba.. belki bi hastası falan vardı.. yakın bi akrabası falan kötü durumda olabilir...

..gecen otobanda en sağ şeritten gebzeye gidiyorum arkamda bi araba sürekli korna çalıyor aynadan baktım elimle ne war anlamında hareket çektim yanıma yanastı saç camı actı bana emniyet şeridinden gitsene yolu niye tıkıyorsun manyak dedi... bende o anda dumur oldum ne diyeceğimi bilemedim zira otobanın geri kalan 2 şeridide boştu::silent:

bi ay içinde 6 kazaya sahit oldum 6sıda bayandı 5i arkadan teki yandan çarptı ve hepside kazadan snr arabada olece bkliolrdı masum masum yiyosa o anda cıksn dısarı saldırsında erkekler bayanlara karsı nkdr sabırlıymıs anlasınlar:queen:

Muayyen dönemindedir. Gözüne görünmemek dışında yapılacak bişi yok

Dönem olayından ziyade aldatılmışta olanilir diye düşünüyorum ben:p

sallandıracan iki bayan sürücüyü taksim meydanında bak bi daha yapabiliyomu :p

taksim uzak abi bizim evin bahçesi münasip hem arkayada gömerik yarısını bayan sürücülere yarısınıda bay lara ayırdım asan gelsin bizim bahçeye :mrgreen:

bir gün gelicek herkez bize alışacak bu engellenemez bir yükseliş yol vermeyi öğrenecekler arkadan gelip önümüze kırmıycaklar ben çevremdeki araba kullanan herkeze karşılaştığım zorlukları anlatıyorum anlatırsanız yapmazlar bu bir halka genişletmekte bizim elimizde:cat:

Anlayabilse adamlar yapmaz zaten.O modeller değişik dostum,napsan yok onlar hep olcak.

GKN

:farao: iyide olmuşmu şimdi yaşlı bi insana yapılırmı?
ben geçenlerde bi kadını almıştım trafikte bi adamın elinden
arabamla karşıya geçmiştim barbaros bulvarında oldu olay
adam indi arabadan, kadında indi adam tekme tokat dağattı kadını:farao:
çok garibime gitti yumruk yiyen bi kadın görünce
milletinde garibine gitti heraldeki benden başka kimse inmedi arabasından ayırmak için:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar