Bayan sürücü dövdü...

polisler böyle durumlarda havalı olurla ma arkadaş havasını iyi ayarlayıp vermiş gazı...:queen:

Bencede polis haketmiş:)Bravo,nice olayları bekliyoruz:)hiç bitmicek bunlar eminim...

Yanlış anlaşılma oldu:)Doğrunun yanında olman güzel:):) eğer o amcayı bidaha görürsem anlatıcam bunları:)Amca herkez senden yana falan dicem:)

Ya sen o amcayı görürsen bi sor bakalım kadına ne demiş de hışmına uğramış merak ettim. Eğer kötü bir söz söylemişse kadın az bile yapmış, yok sıradan şeyler söylemişse (ne var gidiyoruz işte acelen ne patladın mı falan gibi yani :p) amcaya selam söyle, ben de ondan yanayım bilsin yani :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
sallandıracan iki bayan sürücüyü taksim meydanında bak bi daha yapabiliyomu :p

Abi çok büyük sıkıntıymış bu bayan sürücüler farkındamsınız bilmem:pBirçok kişinin birçok fikri varmış meğer:)

Bayanı da aynı erkeği de. Malzeme kalas olunca elden bişey gelmiyo ha bayan ha erkek neticede kalas diyip geçeceksin başka yapacak bişey yok.

HRC

bu kadar agresifse bayan görünümlü bi abimizde olabilir :p

aynı şeyi bana yapıcak ben motoru teke kaldırıp üstüne sürdümmü olay biter.bence bu bayanda bunu istiyordu o motorludan:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Birazdan dükkanı açmaya gidicem,bakalım bu sefer bana dalcakmı bi bayan:)abla ünlü oldu ya:)

Ha şunu bileydin :D

Yaa bende arabanın birine geçen gün biber gazını boca ettim. Emniyet şeridi kenarında bariyerin önünde motorlu arkadaşım bekliyodu. Onun yanına gittim konuşuyoruz nereye gideceğimiz hakkında. Sonra bi araç ani frenle arkamda durdu çarpmak üzereyken. Sonra söylenerek yanıma geldi ki o sırada teker ayağımı sıyırdı ezyordu nerdeyse. Neyse yanıma geldi el kol hareketi ağzına geleni söylüyor yolun ortasında durmamla ilgili olarak. Durduğum yer ise emniyet şeriti dahilinde bile değil bırakın yolu.
Ağzına geleni söylüyo, küfrediyo filan bas git dedim ben buna. Yok gidermi belasını arıyo. Bende cevaben onun dilinden konuştum. Bu sefer bana yumruk filan kaldırmaya başladı. Arabadan iniyo bana saldırmaya geliyo bende çıkardım biber gazını (etkisininde ne olacağını bilmediğim için) arabanın içine boca ettim. Tüpü boşalttım resmen. Bu arabadan çıktı öksüre tıksıra. Hala üstüme yürümeye çalışıyo. Plakanı ver ben polisim diyo. Kimliğini göster önce sen dedim. Gösterdi :D Bende altta kalmadım tabii ki. Polis olman bana yumruk kaldırmana sebepmi dedim. Kimsin sen bana yumruk kaldırıyosun dedim. Yine ağzıma geleni söylemeye devam ettim ki hak etti. Bende bu sayede biber gazının etkisini öğrenmiş oldum :)

polis olmakla sadrazammı oluyormus 500 babanın tek evladı.::evil::
Böyle süzme seref.... yuzunden bir tane polisi sevmiyorum su ulkede.

Bazı bayanlar bazen böyle şeyler yapabiliyorlar. boş bulunmamak lazım, en azından dayak yiyip yerlere düşmemeli, Aikido falan bişi yapıp sakinleştirmeli bağyanı:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim gibi işte..
kaç kez kaskımı fırlattığımı bilirim..

amca fazla üstüne gitmeseymiş keşke ya sevgilisiyle veya kocasıyla kavga etmiştir yada özel günündedir kendisi...belkide psikolojik sorunları vardır...malum yaptığı davranış normal bi insanın yapacağı türden değil...::yanliss:

Pınarr;731992' Alıntı:
Bayanı da aynı erkeği de. Malzeme kalas olunca elden bişey gelmiyo ha bayan ha erkek neticede kalas diyip geçeceksin başka yapacak bişey yok.

bu konuda kesinlikle hemfikirim...balta olduktan sonra cinsiyetin pek bi önemi yok...

Son düzenleme:
Her zaman derim bayanlara ehliyet verirken 3 kere sınava sokmak lazım :queen:

Pınarr;731970' Alıntı:
Ha şunu bileydin :D

Yaa bende arabanın birine geçen gün biber gazını boca ettim. Emniyet şeridi kenarında bariyerin önünde motorlu arkadaşım bekliyodu. Onun yanına gittim konuşuyoruz nereye gideceğimiz hakkında. Sonra bi araç ani frenle arkamda durdu çarpmak üzereyken. Sonra söylenerek yanıma geldi ki o sırada teker ayağımı sıyırdı ezyordu nerdeyse. Neyse yanıma geldi el kol hareketi ağzına geleni söylüyor yolun ortasında durmamla ilgili olarak. Durduğum yer ise emniyet şeriti dahilinde bile değil bırakın yolu.
Ağzına geleni söylüyo, küfrediyo filan bas git dedim ben buna. Yok gidermi belasını arıyo. Bende cevaben onun dilinden konuştum. Bu sefer bana yumruk filan kaldırmaya başladı. Arabadan iniyo bana saldırmaya geliyo bende çıkardım biber gazını (etkisininde ne olacağını bilmediğim için) arabanın içine boca ettim. Tüpü boşalttım resmen. Bu arabadan çıktı öksüre tıksıra. Hala üstüme yürümeye çalışıyo. Plakanı ver ben polisim diyo. Kimliğini göster önce sen dedim. Gösterdi :D Bende altta kalmadım tabii ki. Polis olman bana yumruk kaldırmana sebepmi dedim. Kimsin sen bana yumruk kaldırıyosun dedim. Yine ağzıma geleni söylemeye devam ettim ki hak etti. Bende bu sayede biber gazının etkisini öğrenmiş oldum :)

Seninde eline saglık güzel yapmışsında
olayın asıl önemli kısmını yarım bırakmışsın sonra noldu topuklayıp kaçtınızmı yoksa karokola mı gittiniz:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar