- Motosikleti
- Forza 250
Kendisi beni görmediğini söyledi.Bende bayan oldugu için doğrudur dedim
Süper bi teşhis
25 kere
Kendisi beni görmediğini söyledi.Bende bayan oldugu için doğrudur dedim
Son söz; kadınlara trafikte fazla yaklaşmayın, siz de rahat edin onlar da![]()
Kadınlardan uzak durmayı başardığınız zaman kafamı keserim....
Kadınlardan uzak durmayı başardığınız zaman kafamı keserim....
geçmiş olsun, fakat
bence kadın erkekle ilgisi yok bu olayın. erkekler de hergün kaza yapıyorlar o zaman erkekler de dikkatsiz deyip genelleyelim. oldu mu?
olmadı.
Sen kimsin de sana ehliyet toplama yetkisi verilecek Nurullah ?
ama es kaza bana yetki verseler tüm bayanların B sınıfı ehliyetini iptal ederim :bounce:
Merhaba dostlar,
Kendisi beni görmediğini söyledi.Bende bayan oldugu için doğrudur dedim ve daha dikkatli olmasını rica ettim...
yok be abicim, düzgün kullananı da var. örnek ablam,ama geri giderken direksiyonu ne tarafa çevirceni anlayamadı hâlâ, o ayrı...
![]()
...ama marifet değil belki ama korkarak araba kullanan bayanların yanından geçerken verdiğim aragazının vermiş olduğu korku bana zevk veriyor :queen:
:mrgreen:Bayan sürücüler sinyal vermezler ama, dönecekleri zaman ipucu verirler, dolaylı olarak söylerler. Bütün suç erkelerde:cherry:
..:queen::queen::queen:
valla bayanların kaza yapmasındaki en büyük etken bence yanlış yaparım diye aşırı korkmaları.. ve panik... cbr1000 öyle bayanları korkutursan daha da kaza yaparlar bak.. wıınnnnnn....![]()
Geçende E-5 de giderken önüme kırdı aniden bayanın teki güya beni solladı.Bende biraz daha hızlanıp onu solladım ama geçerken soldaki aynasını kırdım o kadar mutlu oldum ki anlatamam bunlara herşey müstehak.
Kesinlikle Bayan Şoförler konusunda haklısın. Ancak bir kaç ekleme de ben yapıyım istersen. Benim için riskli arabalar araçlar şöyle:
(A) SİVİL ARAÇLAR
1. Kartal
2. Doğan
3. Şahin
4. Doblo ve türü araçlar
5. Çok hızlı spor arabalar ( fazla makas yaptıkları için fazla risk yarattıkları için, yoksa kendi arabaları çizilmesin diye motora yanaşmazlar bile ! )
(B) TİCARİ ARAÇLAR
1. Dolmuş
2. Taksi
3. Otobüs
4. Servis Araçları (okul ve dağıtım servisleri)
(C) RESMİ ARAÇLAR
1. Askeri araçlar
2. İtfaiye Araçları
3. Ambulans
Geriye bişey kaldı mı bilmiyorum açıkcası ...Ancak söylediklerim bir genellemedir. Şimdi kim bir Renault Broadway kullanan bir şoför tarafından sıkıştırıldı. Bunun cevabı dediklerimi kısmen kanıtlıyor diyebilirim (tabi kendime göre)
:queen: araç sınıflarına katılıyorum.
bunlara adana için toros başta olmak üzere eski renault modellerini de eklemek istiyorum