Bayan Sürücü = Ben = Kaza

geçmiş olsun yav, Agility'ye ve size birşey olmaması sevindirici :)

bayanlar bayanlar diyoruz ama bayanların bazılarının refleksleri erkeklere göre daha yavaş

onlarında ellerinin titreme vs. olayı yokmuş mesela(biz erkeklerde var işte:))

silah falan tutarken elleri titremiyormuş(araya bir bilgi:))

siz iyi birisine denk gelmişsiniz bence,benim bayanlarda araç sürerken gözlemlediğim,kornayı şiddetli,panik yaptıracak bir şekilde çalıyorlar,özür dilemeyi bazıları gururuna yediremiyor gibi geliyor(hele ki sizden daha üstün bir araca sahipseler)

vs. vs.,ama bir bayanda bana yardım etmeye kalksa,mahçup olsaböyle bir durumda acırım yav ona,önemli değil hanımefendi vs. diyerek geçiştiririm büyük ihtimal(ama kabalık yaparsa erkek kadın farketmez...)

Destek veren arkadaşlara teşekkürler..

asm inan kadına bende üzüldüm çünkü düşmeme o da çok üzüldü ve bende önemli değil dedim... Sonuçta bilerek çarpmadı bana..

Erkek olan arkadaşlardan ricam bayanları çok ti ye almadan yorum yapmaları ve bu duruma nasıl çareler buluruz, dikkatsiz bayan arkadaşları görünce ne yapmalıyız, bu tarzda bilgiler vermeleri..

Saygılar.

Son düzenleme:
bence aşırı dikkatten hata yapıyolar gibime geldi

şekil B de görüldüğü gibi: annem araba kullanmaya ilk başladığında atı eziyodu büyük başarı:bounce:

bencede aşırı dikkat edip yavaş kullanınca bayan yada erkek fark etmez kaza geliyor. onun içindir artık o kadarda dikkat etmiyorum gayet güzel gidiyor motorum :cat:

Moderatör
Bayanlar dikkatli yada dikkatsiz olsunlar, iyi yada kotu kullansinlar, kendi basima gelenler ve $ahit oldugum $eylere dayanarak soyluyorum. Kadinlar hasarli trafik kazasi yaptiklarinda genelde kacmayi tercih ediyorlar. Ozellikle park halindeki bir arabaya carptiklarinda sahibini beklemeyi dusunmek icin bir an bile tereddut etmeden olay mahallinden uzaklasiyolar..

geçmiş olsun, fakat
bence kadın erkekle ilgisi yok bu olayın. erkekler de hergün kaza yapıyorlar o zaman erkekler de dikkatsiz deyip genelleyelim. oldu mu?

olmadı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kesinlikle Bayan Şoförler konusunda haklısın. Ancak bir kaç ekleme de ben yapıyım istersen. Benim için riskli arabalar araçlar şöyle:

(A) SİVİL ARAÇLAR
1. Kartal
2. Doğan
3. Şahin
4. Doblo ve türü araçlar
5. Çok hızlı spor arabalar ( fazla makas yaptıkları için fazla risk yarattıkları için, yoksa kendi arabaları çizilmesin diye motora yanaşmazlar bile ! )

(B) TİCARİ ARAÇLAR
1. Dolmuş
2. Taksi
3. Otobüs
4. Servis Araçları (okul ve dağıtım servisleri)

(C) RESMİ ARAÇLAR
1. Askeri araçlar
2. İtfaiye Araçları
3. Ambulans

Geriye bişey kaldı mı bilmiyorum açıkcası ... ;) Ancak söylediklerim bir genellemedir. Şimdi kim bir Renault Broadway kullanan bir şoför tarafından sıkıştırıldı. Bunun cevabı dediklerimi kısmen kanıtlıyor diyebilirim (tabi kendime göre)

iyi bir değerlendirme ama bunlardan kaçmak için trafiğe çıkmamak lazım:p

iyi bir değerlendirme ama bunlardan kaçmak için trafiğe çıkmamak lazım:p

Aslında benim söylediğim şey kaçmak yerine onlardan uzak durmak ya da en azından fazlasıyla temkinli olmak. Daha bugün daireye gelirken bi kartal yanıma geldi içinde 7 dallama hepsi bana bakıyor ve de benimle aynı süratle gidiyorlar inadına. Ben de hemen yavaşlayıp arkalarından diğer bi şerite geçtim. Cahille cahil olmamak lazım. Ama gerekirse savaşmak lazım o da ayrı bi olay tabi... :cat:

tubıse yandan gelıp carpıp onun dız kapagını kıran otomobıl arkadas erkekmıydı ?? :mrgreen:

Kesinlikle Bayan Şoförler konusunda haklısın. Ancak bir kaç ekleme de ben yapıyım istersen. Benim için riskli arabalar araçlar şöyle:

(A) SİVİL ARAÇLAR
1. Kartal
2. Doğan
3. Şahin
4. Doblo ve türü araçlar
5. Çok hızlı spor arabalar ( fazla makas yaptıkları için fazla risk yarattıkları için, yoksa kendi arabaları çizilmesin diye motora yanaşmazlar bile ! )

(B) TİCARİ ARAÇLAR
1. Dolmuş
2. Taksi
3. Otobüs

(C) RESMİ ARAÇLAR
1. Askeri araçlar
2. İtfaiye Araçları
3. Ambulans

Geriye bişey kaldı mı bilmiyorum açıkcası ... ;) Ancak söylediklerim bir genellemedir. Şimdi kim bir Renault Broadway kullanan bir şoför tarafından sıkıştırıldı. Bunun cevabı dediklerimi kısmen kanıtlıyor diyebilirim (tabi kendime göre)

geriye araç kalmadı herhalde :queen: şaka şaka...

ben motor sürerken beni emniyet şeridinden sollayan tek sürücü bayandı...:mrgreen: o olaydan sonra önümde arkamda sağımda solumda bayan sürücü görürsem anında bişeyler yapıp savuşuyorum. canım tatlı :queen:

şımarık olduğunu anladığım bayanların burnundan getiriyorum trafikte(ne tipler var hakediyorlar hemde fazlasıyla)

Avrupa' da bayanlara bravo. Kuralları erkekler gibi aynen yerine getiriyorlar. Türkiye' de ise bu hassasiyet çok daha zayıf maalesef. Bakın dikkat !!!!! Yok demiyorum. Zayıf diyiyorum. Bu nedemek ? Çok fazla dikkatsiz bayan sürücü var maalesef. Bu çok sinir bozucu olduğu kadar üzücüde. Ben ço kfarklı araç tipleri ile yola çıkıyorum. motosiklet, otomobil , otobüs, vs. Fazla free olmak zararlı trafikde. Anlayış ve sabırda çok önemli bir husus.
Haydi hayırlısı ve sorun yaşayanlara geçmiş olsun .
Selamlar

Otobanda çok görüyorum vız vız geçiyolar yanımdan, ulan sen neyine güveniyonda basıyon o kadar.:pr::pr:

Eeee, bir torba civatadan meydana geldiğini o bir bilse daha o arabaya binermi çok merak ediyorum. Sonuçta düz yolda herkes gaza basmasını bilir. :mrgreen:

Gece zifiri karanlık, bomboş bir yol, kaptırmış geliyorum..

Yol kenarında park etmiş tek tük araçlar var..

Sonra birden bire bir tanesi yola fırlıyor!!!

Zar zor duruyorum... Sürücüsü bayan..

Hadi yola çıkarken dikiz aynanı kontrol etmedin.. Hadi üşendin sinyalde vermedin.. Bari farlarını yaksaydında orada olduğunu görseydim a aklı evvel!!!

Birde o suratta ki korkmuş ifade yok mu? Sanki herşeyi doğru yapmışta ben ona kötü davranan biriymişim gibi.. Pes dediğim andır işte.. :pr:

Erkeklerin de kötü süreni var, bayanların da.. Konu erkek ya da bayan olmakla ilgili değil.. Olay tamamen istatistiki! Bayan sürücülere fazla yaklaşmayacaksın hayatta kalma şansını arttıracaksın.. Gayet basit!

(A) SİVİL ARAÇLAR
1. Kartal
2. Doğan
3. Şahin
4. Doblo ve türü araçlar

(B) TİCARİ ARAÇLAR
1. Dolmuş
2. Taksi
3. Otobüs

(C) RESMİ ARAÇLAR
1. Askeri araçlar
2. İtfaiye Araçları
3. Ambulans

kartal, doğan ve şahinlerin hepsi modifiyeli ve psikopat oluyor katılyorum :cherry: modifiye dediğime bakmayın, amblemi mustang yapıyorlar, aynalara püskül takıyorlar falan :queen:

birader bi de dipnot ekleseydin şöyle:

not:bu gruplandırma erkeklerin kullandığı araçlar için yapılmıştır.şayet kullanan bayan ise, vasıtanın marka, model, tarz v.s. gibi parametrelerinin önemi yoktur :queen:

ama racing kullanıp kask takmayan uzun saçlı kızlara hayranım :p

Bayanlar erkeklere oranla spesifik dikkatlerde daha zayiftirlar. Bu yuzden dikkatlari cok rahat dagilabilir. Bu bayanlari asagilamak degil yapisal bir seydir ve biraz kendi gelistirme ile bu sorun rahatlikla asilabilir. Bayanlar kaza riskini azalmak icin ani hareketler yapmazlar ve biraz fazla urkek hareket ederler. Bu metropolitan bir sehir trafiginde zorluk cikarir. O yuzden bayan lar kolay kolay kaza yapmazlar ama yanlarindan hizli gecen erkek suruculere bu agir hareketler ile rahatlikla kaza yaptirabilirler. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar