bayan motorsiklet kullanıcıları..

türkiye genelinde kaç bayan motorsiklet kullanıcısı var??

• Kullanılan toplam oy
    125
BEnce oyle sanılıyor.Kızlarla muhabbet etmek zor bırsey degıl sevıyelı olundugu surece!.Ama konu saptırılırsa o ayrı tabı...

ertürke katılıyorum toplanın ki sayınız artsın insanlarında (bayanların ve ailelerinin ) sempatisi...

ama bundan sonraki ilk organizasyonda hepinize tek tek mesaj atıp çaarmayı düşünüyorum...gelmeyenleride burdan afişe etmeyi :)) valla burdan kouşması kolay peril gibi miya gibi organizasyonlara gelinde görelim diyorum tekrar...bin tane organizasyon ve buluşma oldu hiçmi binmiyosunuz şu aletlere anlamadımki birine bile gelmediniz...( bazılarınız )

valla erkeklermi iyi sürüyo kızlarmı tartışmasını genellemesini bırakalım ama sanırım sitenin erkeklerimi kızlarımı daha sosyal ve katılımcı genellemesi pekte yersiz olmıycak gibi...

peril ve hande bana da uyar :thumleft:
ve eminim aramıza wr den arkdşlarımza katılır :cat:

en kısa zamanda haberleşelim :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HIM ŞİMDİLİK KAÇ KİŞİ OLDUK BAKİM :)

Peril
Hande
Twetty
Miya + ??(görüşmesine bağlı WR ile )

iyi gibi..Haftaya güzel olursa yapalım bi kaç şey o zaman;toplanalım,kaynaşalım,yiyeim içelim,bowling atalım vs..... :bounce:

ooo süper olur valla peril :thumleft: bowling süper fikir korukent rahat ve keyifli olur bizim için size de uyarsa..yer , içer ,, sohbet eder oynarız :flower:

hadi kızlarr :thumleft:
eftalya(yasemin)
cico

ooo daha çok arkdşmız varda çınarcım yardımcı olursan toplanalım valla yaa :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala konuşalım bende fikir çok-hatta sinemaya bile gidebililiriz..
haftabaşı hava durumunu takip ediyoruz o zaman..
ve topic açılıyor kızlarrrrrrrrrrr.haydeeee eğlenceye..akşam da dağıtsak mı kalamışta murph's te falan :p (e artık orasını da konuşuruzz :wiinkk: )

perilcim en iyi yardımı çınar dan alırız msn de ben görüşürüm.. özden ve gizem inde yardımlarıyla bu iş tamamdır güzel bir toplantı daha bizi bekliyor..

:thumleft: :flower: :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar