bayan motorsiklet kullanıcıları..

türkiye genelinde kaç bayan motorsiklet kullanıcısı var??

• Kullanılan toplam oy
    125
hayır bayan otomobil kullanıcılarından sonra bide motosiklet kullananı bünyem kaldırmaz.

:cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

Moderatör tarafında düzenlendi:
soparcan, bünyen kaldırmıyorsa doktora falan git çok geç kalmadan, bunun ilacı var, merhemi var... :pl: :cherry: :flower:

Roxanne, ömrü kısa demek, ölmeyin kendinizi koruyun demek v.s. :bounce:

Rica ederiz :) ama yanlış yerde aşık atıyorlar.Sanki erkeklerin cogu cok ıyı surucuymus gıbı :cat:

keeway'in yan ayak sehpasına dikkat et, yan ayağın üzerine motoru bırakacaksan eğer kesinlikle viteste bırak, rampa aşağı bırakma, rampa yukarı bişey olmaz ve gidon kilitli olsun... yoksa devrilir...

Bİ dakka bi dakka 1 saat yoktuk hemen doldurmuşsunuz ortamı yok öle yağma.Ertürk arkadasım ampul değiştiren yokmuş ama mantı yapan sarı surat varmış olurmukine???? :rendeer:

Bir bayanın motosiklete binmesi lezbiyen ilişki yaşamasına benzer bence :queen:
Çünkü tüm motosikletler dişidir... :cherry: Ama ben bi sakınca görmüyorum... Lebiyen ilişkiler de olabilir değil mi? :flower:
Şaka bir yana da motosikletlerin üzerine bayanlar çok yakışıyor...Bence kullanabilirler :flower: :) :cat:

yaa kusura bakma yanlız iyi mücedele etmişsin seni tebrik ederim :rendeer:
ancak yetiştim zaten topicte sadece 2 şahsı zaatali var çok bilmişler nedense bir türlü kabullenemiyorlar :queen: neyse ki çoğunluk bizlerden memnun ve hemfikir :thumleft:
bu sebeple bırakalım konuşadursunlar :queen: :queen:

ne de olsa ağzı olan konuşuyor :queen:

(torba değil ki büzesin) :queen:

:thumleft: "MOTORCU DOĞDUK MOTORCU ÖLÜCEZ" :thumleft:

NOT: (o kendini biliyor :farao: )
"ne kadar zamandır kullandığımız değil nasıl kullandığımız önemli ":wiinkk:

Bu konu iyice geyiğe sarmamış mı? Bayanlar da kullanır, erkekler de kullanır, eşcinsel olanlar da kullanır. Kullanan kullanır ya.. Bayanlar ortaya çıksın da muhabbete girelim diye geyik yapmayın arkadaşlar.. Bırakın bu işleri lütfen.. :farao:

Bu arada arkdşlr kesinlikle bayan motorsiklet kullanıcısı Türkiye genelinde bundan çok çok fazlaymış :flower:

ben bir hata yapmışım ki istanbul geneli olarak yazmalıymışım :thumleft:

ama neyse en azından sayımızın çok fazla olduğunu artık çok iyi biliyoruz...

:thumleft: :thumleft: :flower: :thumleft: :thumleft:

aman soparcan ne yapdın valla bunlar bir lesir bir döverse seni ben bile kurtaramam :)deli melide dinlemezler bunlardan ben bile korkdum :cherry:

shamyl
Roxanne, you don't have to put on the red light!

haa bende onu diycektim bi Moulan Rouge hayranlığı sonucu alınmış bi nick mi yoksa başka bişeymi diye...

yurt dışında ağır iş makinesi kullanan bayanlar var.bizdede olacak mutlaka.şuanda çoğunluk çok başarılı görünmüyor çünkü kültürümüz buna müsait değildi ama yavaş yavaş değişiyor.biz erkekler orta okulda lisede evden arabayı kaçırıp gezerken yan koltukta kız arkadaşlarımız oturuyordu.ee orda oturarakta öğrenemediler tabiki bu işleri.ama şimdi evden arabayı kaçıran abisinde ablasında motor görüp ilgilenen 20 yaşın altında daha fazla bayan var.yeni temel yeni oluşuyor yakında bunlarda olacak...

tek problemler gidon yada direksiyon başında relaks olamamaları bence...biraz rahatladıklarında işin daha kolay daha akıcı olduğunu anlıyorlar.

ben yollarda bayan motosiklet sürücüleri görmekten mutluyum umarım sayınız daha da artar... ve ben bayan motosiklet sürücüsü görünce birazda olsa açıktan alarak solluyorum büyük ihtimal zaten gergindir bide dibinde beni görüp iyice germiyim kızı diye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kobayashi, +10000 :cat: çok haklısın....

I dont panik :cat: :cat: :cat:

cenkmenderes, :thumleft: dooru sooluyosun bu formlar sadece kizlarla nasil sohbet ederiz, ilgisini cekeriz diye yaziliyor, valla basarilida olmuyor degil :cherry:

tweety81, bana bayanlarin nasil kullanacagini gosterecekmissin de, her motora bindigimde sagdan soldan gecerken vitrinlerin camindan nasil gorunuyorum diye bakiyorum ben zaten :p
(Ben onlara Tecahul-i Arif yaptim, yani birakin ellerinde hamur var kullanmaz onlar derken)

HAMIS: Hepiiimmmiiizzzzz kardeeesssiiizzz buuu ofkeeeee neee diiiyeeee
Motoooorrraaaa binmek duruken bu sideeeettt neee diyeeee
motoooorr oyyyy ooyy oyy
yolllaaaarrr oyyy oyy
moootttoooor oyyy oyyy
suruunn isteeee ooooyyyy oy oy

:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar