bayan motorsiklet kullanıcıları..

türkiye genelinde kaç bayan motorsiklet kullanıcısı var??

• Kullanılan toplam oy
    125
CBR1000RR, sen 'haydi kızlar okula' kampanyasını da desteklemiyosundur allah bilir ya... :mrgreen:

Shamyl, kardeşim eğitim başka motosiklet başka ne bağlantı beee

miya, tokmusun :p

CBR1000RR, motosiklet de bir nevi eğitimdir, motosiklet kullanan ile kullanmayan hiç bir olur mu? :bounce:
Kızlarımız - kadınlarımız cahil kalsın onu mu istiyosun yani, bu mudur? :farao:

evet ben sürenin yeterli olduğunu düşünüp anket sonucunu açıklıyorum...

5-6 tane bayan sürücü varmış:)) yada gerisi ev kızı olmaya ütüye falan fazla kaptırmışlar kendilerini:))

Shamyl, motosiklet eğitim değil yaşam tarzıdır ve özgürlüğü temsil eder bayanlar özgürlüğünü motosiklette belirtmesinler ki zaten çevrende özgür bayan varmı söle

motosiklet kullanmayı bilmeyen cahilmi oluyor onumu demek istiosun

tabi anlayış farklı kültür farklı

CBR1000RR, özgür erkek ismidir, benim bildiğim bayan yok bu bağlamda :cherry:
Herkes birilerine göre cahildir...evet motosiklet kullanmayı öğrenmeden önce ben daha cahildim :salut: her öğrenim, bir eğitim gerektirir...
'anlayış farklı kültür farklı' diyosun ama yapı kredi de battı, naber? :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayanlar Motorun Üstünde Gerçekten Çok Güzel Duruyorlar....

Shamyl, çok komiksin isim arşivinimi karıştırdın beznzetmen iğrenççç

ben yapı ve kredi bankasının reklamını kasdetmemiştim bakış açısından ve bu bakış açısını belirleyen eğitimden anladınn

yolda temiz ve oyuncak takılı motor görürseniz bilinki bir bayandır sahibi ama bir bayan bence iyi motor kullanabilir sakın ve sabırlı olursa :bounce:

sonyakuza, adamım zaten hırçın ve sabırsız araç kullanan bayan gördünmü şahsen ben çok ama çok nadir gördüm 1 yada 2 tanedir mesala bunlardan bir tanesi sitemize üye olup 125cbr kullanmaktadır ismini vermesem baş harfini yazayım PERIL :queen:

Bide alestevardiya var o tarz olarak birazdaha ağır takılır perile nazaran

Çoğu acemi maalesef,temkinli tedbirli gitmek uğruna tıkıyorlar şeridi..Birde kendilerine kızınca surat yapıyorlar, cevap veriyorlar.Beceremiyorsunuz işte ya..Bazı şeyleri kabullenin gözümüzde yücelin.. :)
İstisnalar muhakkak vardır ama hiç denk gelmedi,denk gelsede takdir etsem keşke..

arabayı da motoru da kullanırlar bayanlar bence...
ama genede arabada yan yan koltuga otursunlar yorulmasınlar kıyamaz erkekler motorda da artcı olsunlar ruzgar felan hasta felan olmasınlar yanı. yoksa kullanırlar da işte saglık olayı :p

Yaaa niye beni kaale almiyorsunuz, ben yapamazlar diyorum! Ellerinde hamur var ya onlarin dogustan iste o hamur elciklere bulasiyo, cok kotu pis bisey oluyo o zaman! Sonra kuruyo o hamur ust uste ust uste ne frene basabilirsin ne depriyaja!! Ondan hep o hamurdan!!! :queen:

CBR1000RR, pardon bu mesaj elimden kaçtı, insan çok konuşunca çok hata yaparmış, haddimi aştım sanırım, espriydi ama ters oldu biraz, tekrar pardon :salut: :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri bi şey mi dedi ben mi yanlış anladım yoksa :bounce:

cesareti olanla kapışalım ozaman :pl:

cbr1000 öhö öhöööö hafif olaylar falan bozar biiz ,gene lütfen diyorum illa bi msg de sataşmasan ollmaz dimiiii :pl:

Shamyl, bak kardeşim nedir bayanlara yaranma nedenin he söle bakalım :pl:

peril kardeşimle arama girme

heheh..Her türlü kapışırım ama Zat ile değil..Hatta 4 tekerde iddialı olan varsa daha da iyi olur,malum iki tekerde kaybetmek 4 tekerde kaybetmeye benzemez..
Her zaman diyorum istisnalar kaideyi bozmaz...Ama istisna çıkarsa ayakta alkışlarım her zaman...Ben bayanların erkeklerin yanında özelliklede bu konuda 2.planda kalmasını istemem..Daha iyi olmalarını isterim..Ama dediğim gibi 2x2=4 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar