bayan motorsiklet kullanıcıları..

türkiye genelinde kaç bayan motorsiklet kullanıcısı var??

• Kullanılan toplam oy
    125
ben o konuya girmiycemde siz söyleyin bakalım hande nurgül tweety siz buluşmalara niye gelmiyonuz??? perile miyaya black-red e bıraktınız meydanı :)

bakın onlar sayesinde biz yukarıdaki önyargılardan kurtulduk.peril cbr 125 iyle yağmur altında rivaya gelir miya virago 250 black red er-5 iyle artık buluşmaları kaçırmaz oldu...

motorları yukarda yazısı olan arkadaşlara mesaj olarak gönderiyorum kullandıkları motorlar vespa da diil hani:))

sizde iştirakçi olunki yukarda isyan eden arkadaşlar vaay kullanabiliyolarmış desinler:))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tahminimce türkiye genelinde 80-160 kadar vardır..marmara,Ege,Akdeniz özellikle ağırşlıklı bölgeler.
Artık biz bayanlar büyük makine olmasa bile en azından bir scooter tarzı motosikletleri tercih ediyoruz :cat:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
***************X******************X*********

araba kullancaklarına, motor kullansınlar !!!
hatta her bir bayan oto sürücüsüne karşı, 100 tane motorcuya razıyım :p

ne yaşı ne cinsiyeti var motor aşkının.ama açıkcası ben sevgilimi artçı olarak bile almak istemiorum çoğu zaman :salut: çünkü bayanlar naziktir;incinir,kırılır,üzülürler...belki çoğu erkek bünye ve ruh sağlığı açısından bayanlardan çok daha dirençli.ama düşünsenize artçı bi bayan arkadaşınızla yada sevginizle yol alırken çok da büyük olmayan bi kaza geçirdiniz;onun elinde,kolunda ,bacağında yada bünyesinin herhangi biyerinde bi kırılma,bi ezilme yada açık bi yara olsa onlar buna inanın dayanamazlar...sakın söylediklerimi yanlış anlamayın kardeşlerim;sadece onların bir çiçek olduğunu,onları soldurmamamız gerektiğini belirtmek istiyorum.bunun yanında araba kullanıp,bayan sürücülere asılan laf atan hatta sınırları aşıp üstüne arabayı süren denyolarda cabası :salut:

Kobayashi' Alıntı:
ben o konuya girmiycemde siz söyleyin bakalım hande nurgül tweety siz buluşmalara niye gelmiyonuz??? perile miyaya black-red e bıraktınız meydanı :)

bakın onlar sayesinde biz yukarıdaki önyargılardan kurtulduk.peril cbr 125 iyle yağmur altında rivaya gelir miya virago 250 black red er-5 iyle artık buluşmaları kaçırmaz oldu...

motorları yukarda yazısı olan arkadaşlara mesaj olarak gönderiyorum kullandıkları motorlar vespa da diil hani:))

sizde iştirakçi olunki yukarda isyan eden arkadaşlar vaay kullanabiliyolarmış desinler:))

+10000 :bestmt:

walla arkadaşlar önümüzde ki yaz motorumla bi bayan olarak aranızdayım şimdiden araştırmaya başladım walla 125 cc bişi olacağı şimdiden kesin. :flower:

crazy_devil, Her bayan aynı değildir, bence motor kullanan bayanlar cesaretli , gözü pek , soğukkanlıdır, motor kullanan bayan arabayı daha iyi kullanabilir ve herhangi kaza bela durumunda bir çok erkekten daha metanetli olabilirler, bence... ( bayan değilim ama onların dilinden anlarım ) :rendeer:

:queen: Bayanlar calisamaz, araba kullanamaz, motor kullanamaz!!

Ahhh ahh atalarimiz ne dooru soolemis: "Kadinin sirtindan sopayi, karnindan....."
:p

Yaaa, arkadaslar yaaa, siz neyi tartisiyosunuz?? :pr:

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabayashi, kanka doüru söze ne hacet +100000

bu arada benim fikrim bayanların daha dikkatli olduğundan yana biz erkekler biraz daha aceleci ve show a yönelik kullanıyoruz örneğin bu rivagezisinde motorun üstüne çıkanlarmı dersin zıplayanlarmı dersin ne arasan vardı tabi bunlar boş alanlarda yapılan zarasız gösterilerden ibaretti daha çok bayan sürücüyü aramıza sabırsızlıkla bekliyoruz burdan yazmaktansa gezilere katılıp tecrübe ve sizleri tanıma fırsatı bizlere tanırsanız çok daha güsel olur...

iyi sürüşler... :bestmt:

biri beni mi çağırdı :queen: :queen:
ya topiği biraz geç farkettim ama inanın bayanlara bu kadar olumlu bakan başka bir site de görmedim arkedaşalar :joker:
süpersiniz :bestmt:

bu arada türkiyede motosiklet kullanan bayanların sayısı hakkında büyük bir yanılgıya sahipsiniz, şöyle ki;

YALNIZCA İSTANBUL DA 850 TANE BAYAN MOTOSİKLET KULLANICISI MEVCUT :queen: :queen: :queen:

ağırlık tabiiki İst toplanıyor zaten ama ankara ve izmir de daha sonraki yoğunluk,Bodrum ve Antalya gibi yazlık mekanlarda da oldukça fazla,tabii bu kullanıcıların büyük bir kısmı scooter kullanıyo yani nüfusu arttıran aslında son yıllardaki scooter merak ve patlaması

TÜRKİYE GENELİNDE KULLANIM 2500-3000 DİR :cat: :queen: :queen:

APV41+1
Kobayashi+1

ertürk; biz gelir alırız seni :cat: , sen sadece gelmek istediğin toplantıya haber ver :) bak çarşamba gelebilirsin mesela :king: :king:

millet tartışmalara gerek yok ellerinin hamuruyla bi motosiklet kullanmamışlardı oda oldu bence ehliyet vermemeliler b sınıfıda dahil

kızlar kızmayın ama yapınız müsait değil yalansa yalan deyin :queen:

CBR1000RR, Şaşıdınmı, Gaza mı getiriyorsun milleti yoksa ciddimisin :farao:

CBR1000RR, sen ne diyosun? Bayanlar artık pisuvar kullanmaya başladı, hangi yapıdan bahsediyosun? :)

federal, gayet ciddiyim kimseyide gaza getirmek istemiyorum hee gelenede arka çıkarım desteklerim :queen:

şamil kardeşim onlar başka kızlar eminimki mecburiyetten kullanıyordur söle bakalım hangi bayan mecburiyetten motosiklet kullanır hani arabayı anlarım bi nevze gerçi onada karşıyımya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar