M muhozo Katılım 26 Ağu 2006 Mesajlar 335 14 May 2012 #21 Batmanlı köylünün toprağından petrol çıkacak, oda beni buraya bekçi yapın diyecek peh.. bildiğin zaytung haberi.
Batmanlı köylünün toprağından petrol çıkacak, oda beni buraya bekçi yapın diyecek peh.. bildiğin zaytung haberi.
COQ Motosiklet Eğitmeni Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 11,727 14 May 2012 #22 muhozo' Alıntı: Batmanlı köylünün toprağından petrol çıkacak, oda beni buraya bekçi yapın diyecek peh.. bildiğin zaytung haberi. Genişletmek için tıkla ... Zaytung bile bu kadarina cesaret edemez. Utanir. Sen sagmisin yahu?
muhozo' Alıntı: Batmanlı köylünün toprağından petrol çıkacak, oda beni buraya bekçi yapın diyecek peh.. bildiğin zaytung haberi. Genişletmek için tıkla ... Zaytung bile bu kadarina cesaret edemez. Utanir. Sen sagmisin yahu?
M muhozo Katılım 26 Ağu 2006 Mesajlar 335 14 May 2012 #23 coq' Alıntı: Zaytung bile bu kadarina cesaret edemez. Utanir. Sen sagmisin yahu? Genişletmek için tıkla ... Şu heberlerde bazen gerçek saçma haberleri veriyorlar ya "Bu gerçek bir heberdi" diye aynı onlardan Forumun neden bırakıldığı ile ilgili bir konu açılmıştı ya o zaman canlandım dikkatinde takdire şayan
coq' Alıntı: Zaytung bile bu kadarina cesaret edemez. Utanir. Sen sagmisin yahu? Genişletmek için tıkla ... Şu heberlerde bazen gerçek saçma haberleri veriyorlar ya "Bu gerçek bir heberdi" diye aynı onlardan Forumun neden bırakıldığı ile ilgili bir konu açılmıştı ya o zaman canlandım dikkatinde takdire şayan
motoseyyah Katılım 8 Kas 2009 Mesajlar 1,401 14 May 2012 #24 Umarım bu da yıllardan beri "petrolu bulduk artık sıkıntılara son" martavalı değildir.