Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bir başkasına olan nefretim adil olmama engel olamaz.
Motorun çıkışı, gidişi, giyimi hiçbiri nizami değil.
Doğru gördüğümü söylemem tarafgir olduğum ya da sonrasında yaşananları onayladığım anlamına gelmez.
Sanık, nizamlara uymayan vatandaşın nizamlara uymadığından dolayı ceza almasına engel olduğu için bir kat daha suçludur.
O öldürmeseydi nizami olmayan kişi belki polise yakalanacak ve nizamlara uymamanın bedelini ödeyecekti. Adil oldu mu şimdi?

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Adına ne derseniz deyin yada nasıl isterseniz tanımlayın. Güçlü olan güçsüz olanı her zaman eziyor. Bak Amerika İran'ı tehdit ediyor. Kimse ses çıkarabiliyor mu? Neden ekonomisi kuvvetli, ordusu kuvvetli. Kendisi atom bombası atarken iyiydi. Kendisi uranyum zenginleştirebiliyor.İran neden zenginleştiremesin. Yarın aynı şeyi biz yaparsak bize de lolo yapacak.
Bal tutan parmağını yalar. Adalet sistemini tutana da ayrcalık tanınır. Bu sistem böyle çalışıyor.
Bakın, doğrusu budur demiyorum. Tabiki de yanlıştır. Ancak bu sistemi yıkmak yada değiştirmek için dahi yine kuvvet ve para kullanılması lazım. Yani sonuç hep aynı.
M.Ö. bilinen tarihten günümüze kadar tarih kaynaklarında hep bir şekilde güçlünün güçsüzü ezdiğini görüyoruz.
Günümüzün tek farkı herkesin bunu takım elbiseyle yapıyor oluşu.
Ben de bu düzenin değişebileceğine pek inanmıyorum. Sadece iniş çıkışlar olur ve tarih kendini tekrar eder.
Bir iyi oluruz bir kötü bir daha kötü bir daha iyi. Ama düzen hep aynı.
Tabii ki ben de böyle olsun ya da böyle devam etmeli bir şey yapmamalı demiyorum. Düzenin daha iyiye gitmesi için çoğunluğun çabalaması lazım.

Bir başkasına olan nefretim adil olmama engel olamaz.
Motorun çıkışı, gidişi, giyimi hiçbiri nizami değil.
Doğru gördüğümü söylemem tarafgir olduğum ya da sonrasında yaşananları onayladığım anlamına gelmez.
Ölmüş birinin ardından ölmek için bütün tuşlara basmış demek nasıl bir insanlık?
Taraf ol daha iyi .
Ki taraflı yorum can alanı savunmak.

Sanık, nizamlara uymayan vatandaşın nizamlara uymadığından dolayı ceza almasına engel olduğu için bir kat daha suçludur.
O öldürmeseydi nizami olmayan kişi belki polise yakalanacak ve nizamlara uymamanın bedelini ödeyecekti. Adil oldu mu şimdi?

Kaza videosunu seyretmedin, o yüzden bu olayla değil de genelle ilgili bir yorum yapmak istiyorum.

Bir kaza olmuşsa taraflara bu kazayı ve kaza sonucu meydana zararı doğuran sebeplere katkısı oranında sorumluluk yüklenmeli.

Tek boyut, kimin daha çok zarar gördüğü olmamalı.

Sonuçta hepimiz iste sekte, isteme sekte fail veya mağdur adayıyız.

Yine maalesef kazaya karışan taraflardan birisi toplumda kendisi veya ailesi statü sahibi ise her zaman toplum gözünde bir sıfır geride başlıyor yargılanmaya.

Yüzde yüz haklı olup ceza almasa veya kusuru oranında ceza alsa bile statüsünden dolayı mutlaka lehine, yanlı karar verildiği düşünülüyor.

Not: Genel yazdım, bu olayın özünde yazmadım.

Motosikleti
Yok
"Dünya" adını verdiğimiz gezegenimizin işleyişi bu, aşağıdaki videodaki gibi. Yani onun kadar iğrenç, onun kadar rezil.

Güçlü olan ve olmayan...

Hayvanlarda fiziki olarak, insanlarda da fizikiye ilaveten maddi, siyasi, mevkii, vs. gibi - ama sonuç hep aynı kapı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar