Batı Akdeniz'den Kazdağları'na...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En muhteşem paylaşımlardan biri, geçen kış da denize girmişlerdi. Neşeniz dinmesin, teşekkürler Hulk.:cat:

Adana İl Temsilcisi
mükemmel paylaşım için teşekkürler.:thumleft:::biggrinn

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzel fotolar çok güzel bir gezi heleki o yorumlar çok hoş bir hava katmış HELAL OLSUN...

bütünüyle harika bir gezi yazısı , baştan sona harika , tebrik taktir allah ne verdiyse hepsi sizlere....

İçten ve samimi bir anlatım.
Mükemmel ve uzun bir rota..:cat:
Güzel manzaralar ve aynı güzellikte fotoğraf kareleri.
Paylaşım için ::thanks:

Çok güzel bir rota ve çok güzel bir gezi olmuş,sizin gezi dizilerinizi :) takip etmeye devam ediyoruz.
Paylaşımınız için teşekkürler.

hulk bunu hep yapıyor...;) Teşekkürler abi bizi alıp oralara götürdüğün içim..:)

alparslan abi muhteşem ötesi bir gezi olmuş eline sağlık.insanın emekli olası geliyor,valla böle takılmak senle çok hoş olurdu.yüreğine sağlık abi.antalya' ya gelince uğramak isterim inşallah.iyi kışlamalar antalya'da :cat::rendeer:

Vallaha özenmedim degil. Cok keyifli olmus besbelli. Yanliz bi konuda kendi kendime tüh dedim. O da : bizim buralardan da gecmissinde haberimiz olmadi. Ben Akcay'da oturuyorum. .Keske bi cayimizi icme imkani ve tanisma imkanimiz olsaydi...
Baska sefere insallah.

Mükemmel güzergah ,mükemmel sunum ve bir o kadar güzellikteki fotoğraflar.Teşekkürler Hulk.... Aşağı yukarı aynı güzergahlarda ve aynı tarihlerde gezmişiz.Ama inanın MT de yayınlayacak vakti henüz bulamadım.Harika paylaşımın için teşekkürler.....

Keyifli bir gezi olmuş, teşekkürler paylaşım için. Ayrıca fotoğraflar çok kaliteli çekilmiş abim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ahaaaaaaaaaaaaa :D

Yakaladımmm :D En baştaki fotoğrafta sol tarafta en arkada oturan abi de KUTSAL FORMA varrr... :D

KARŞIYAAAAAAAA :D :D :D

mka

daha nice gezilerinize tanıklık etmek isteriz..içimizi kıpır kıpır eden bu çok güzel resimler için teşekkürler...

Allah yolunuzu açık etsin, çok güzel bi arkadaşlığınız ve geziniz olmuş. bizim bu taraflarada bekleriz buyrun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar