Hocam 600 binlik elektrikli bmwnin menzili 130 km :d Yamahanın da neosu 60 km miydi neydi.. Hatta bugün yolda gördüm bir bmw çevirip bunun menzili seninkinden uzun diyesim geldi
Anaa özelliklere baktım kymconun 45km hız ne ya 45 km menzil ne..Anaaa kampana fren koymuşlar yuh be.. Tam çöpmüş cidden..
Bendeki kombine ön arka disk fren..93 km hız..Şu an 160+ km menzil..Hız sabitleme..Telefondan kişiselleştirme (viteslerdeki hız güç ayarları değişimi özellikleri değiştirme kendini şarj özelliği geri vites gibi ) vs..
Bugün tahtakaleye gittim kocaeli çayırovadan.. %26 şarj yedi git gel %54 şarj yedi gelirken biraz yüküm vardı yol inanılmaz keyifli idi.. Piyasaya göre %50ye varan ucuzlukta ürünler buldum...Orjinal batarya ile imkanı yok gidip gelmezdi gelirken yarı yolda kalırdı . Bu 70a batarya yarı şarj ile git gel yaptı..Sonra çayırovadan gebzeye gittim geldim..Mahallede dolandım..Tuzlaya gittim geldim..
Toplam 162 km yol teptim..%5 gibi şarjı vardı kalan onuda üşendim bitirmeye şarja taktım..