Baştan Sona Karadeniz (Birleştirildi)

BAŞTAN SONA KARADENİZ (1)
Sevgili yol dostlarım uzun süren bir Karadeniz yolculuğunun ardından tekarar sizlerle birlikte olmanın gururu ve sevinci içindeyim öncelikle yolda beni görmek için gelen ve beni ağırlayan tüm dostlarıma teş ederim sizlerle bu gezimi paylaşmaktan onur duyoarım fakat 2500 adet resmi bölüm,bölüm vermek durumundayım umarım sizlerde benim kadar karadenizi doya doya yaşarsınız resimlerle

Uzunun bir yolculuğa çıkmadan önce dostlara selam olsun neyin nerde ne bekledigini bilmeden yola koyuldum
klasik otobandan geçme bilinen yol ((((((((

hedefimiz karasuya varıp sevgili arkadaşım oduncu nikli ile buluşmak

oduncu arkdaşım bizi yol kenarından aldı karasu ya dogru yola devam ettik bu arda oduncunun hanimi resimleri çekiyor

Sakarya nehrinin denize döküldüğü boğaza gelip birer çay içiyoruz sohbet taraklı yenice ve iyi ce ilerliyor ee ne de olsa ayda bir görüşüyoruz buradan kendisine ve eşine selam ve saygılarımı gönderiyorum

yola çıkma vakti geldi

hava çok sıcak beyaz atımı bir serinleteyim

yolcu yolunda gerek

Sakaryalı arkadaşım erkan na süprize gidiyoruz onun evi

evde kendisi yoktu ee süprızde bu olur du evde annesi ve küçük kızları vardı

burası o kadar mütiş bir mekankı ancak görünce anlaşılır gerçeten yeşile tamamen insanı doyduruyor etraf fındık bahçesiyle kaplı

yollarlara yazdım adımı adım adım koca ali deyim

hiçbir şeyi ama hiçbir güzelligi sizlerle paylaşmadan geçmek istemedim

kenarda güzel bir köy ve koy gördüm hemen balık tutmak için idall bir yer dedik ve daldık ama nafile bir tek bile balık yok çünkü baıkçılar 1500 kanca atıyor bizim 2 kancaya maalesef balık gelmiyor

yola devam yollar eskitemedi

paylaşım için teşekkürler..
yol yol diye diye ölecem zati..
kıskandım sizi..
:queen: :rendeer: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla canımız çekiyo böyle gezileri
bizim içinde gezin kazasız belasız

Sevgili Latif, ellerine sağlık senin de yol arkadaşlarının da sizleri ağırlamak suretiyle bu gezide dolaylı yoldan emeği olan herkesin de... İnşallah daha çok böyle güzel geziler yaparsın ve bizlerle paylaşırsın... Sevgiyle kal...

2 nci bölüm
Akşamüzeri Zonguldak ereglıye yetiştik biraz gezinelim güzelim zonguldağı

Zonguldaklı gençler deniz kenarı gün batımını zevkle izliyorlar bizlerde eşlik ediyoruz zonguldaktan gün batımı gerçekten farklı oluyor fakat bizim kalmak için uygun bir mekan ayarlamamız gerekiyor önce ejderha azı magrası na ugramamız gerekiyor

mağra çalışma saatleri varmış biz giderken söz konusu magranın kapısına demir vuracakları halı yok dedik amma gerçeten demir vurmuşlar ))))) içeri giremdik sizlere dışardan birkaç görüntü

hava iyice karardı gece konaklamamız gerekiyor ama yol yeni mıcır dökülmüş ve üzerine zift dökülmemiş göz gözü görmüyor ormanın içinden silah sesleriyle yola devam ediyoruz her an düşme tehlikesi yaklaşik 40 km devam ettik ve sonunda bir tesis önünde çay molası verdik sa olsun ordaki arkadaşımız ali bizleri bahçesinde çadir kurabilirsiniz diye birakmadı buradan kendisine teşekür ederim

ali kardeşimiz sabah kahvaltıyı burada hazırladı bize

tabi sabah uyandığımda baktım tabelaya korkmaz benle alakası yok bu korkmazın ))))))) tesadüf ali korkmaz , latif korkmaz ))))))

sabah bizim bekçiler masum masum yatıyorlar sanki gece rahat durmuşlar gibi ha bu arada silah sesleri tarlalara domuz iniyormuş o yüzden

DEVAM EDECEK

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar için teşekkürler:cat:Güzel gezmişsin,devamını bekliyoruz...

dostum çok güzel olmuş bende zonguldaklıyım 3 hafta önce motorla gidip geldim hele akçakocadan sonra sahil boyu gidiyosun bi taraf yeşil bitaraf mazi iyot kokusu içinde mükemmeldir "bir başkadır benim memleketim"

dostum çok güzel olmuş bende zonguldaklıyım 3 hafta önce motorla gidip geldim hele akçakocadan sonra sahil boyu gidiyosun bi taraf yeşil bitaraf mazi iyot kokusu içinde mükemmeldir "bir başkadır benim memleketim"
usta ne diyorsun bittim ben daha dur sizin oraların resimleri ni geçermiyim hiç bir harıka arasıra durduk bögürleler o biçim bir başka sizin memleket geçekten

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok güzel bir gezi olmuş. Tebrikler. Keşke boş vaktim ve yeterli tecrübem olsa da böyle torunlarıma anlatabilecek bir anı yaşasam.

Bu arada geziye kaç kişi çıktığınızı ve motorları öğrenebilir miyim? Ayrıca senin motor honda falcon un daha eski bir modeli mi acaba?

Gökgöl Mağrasi Baştan Sonakaradeniz (3)

Yollar eskitmedi bizi güzel bir gün sabahı yollara düştük

ve gök göl magrası gerçeten büyüleyici bir magra dişarıda yaklaşik 34 derece sıcaktan yaniyordum içeriye montla girdim ve dondum o kadar soğuk yaklaşık 950 metre dünyanın en uzun mağrası buradan sizlere resimlere yaşatmaya çalişacam ha bu arada resim flaşla çekmek yasaktı haberiniz olsun resimler biraz bozuk bir iki flaş yanlişlikla patladı (( o kadar olacak ((( resimlerle baş başa bırakıyorum sizleri

mağra krokisi

DEVAM EDECEK

Merhaba

Çok güzel bir gezi. Hem kültürel hemde keyifli. Yazılarınızı takip ediyorum. Görüşmek üzere.

Baştan Sona Karadeniz (4)

BAŞTAN SONA KARADENİZ (4)
Sonunda Zonguldak il sınırından çıktım n bartı na dogru devam ederken bir yayla gölü tabelasından saptım fakat gölü bulamak zor etrafta soracak vatandaş dahı yoktu

yollar berbat tam bir arazi idi

sonunda soracak birini bulduk )))) ama o da bize yanaşmıyor

arazi o kadar güzeldiki yeşile bürünmüş kendimizi attık arazı yollarına kaybolacak halimizyokya bu yol bir yerden çıkacak yaklaşık 40 km devam ettik çeşmeler böğürtlenler her şey harıka idi

tepelerden bir de baktık bartına inmişiz kestirme yol muş girdiğimiz yol orda anladımkı allahta bizden yana gönlümüz temiz

tabi bekleyen 400 km virajlı yoldan haberimiz yok doğa tamamen coşmuş vırajlı yemyeşıl yollarda bir sa bir sola öyle akıyor ki beyaz atim yaşamak lazım her yer yemyeşil kuşlar deniz oh oh insan dayanamıyor

Amasra mütiş bir yer buradakı kasabaların her biri bir birinden güzel inanın denize kıyamadık seçemedik hepsi güzel çünkü insan her yerde girmek isterdi amma zaman yok bekleyen dotlar ve bir program var

bilmem bu resimler sizin ilginizi çeker mi)))

DEVAM EDECEK

Helal size!
Amasra -Kurucaşile arası nasıldı?
Oldukça virajlı olduğunu duymuştum.
Yol düzgünse çok eğlenceli olabilir.
Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Baştan Sona Karadeniz (5)

BAŞTAN SONA KARADENİZ (5)
GÖLDERE ŞELALESİ
Durr bir de baktim göl dere şelalesi yazıyor yarim yamalak yazı yırtılmiş fakat bu yaziyı bir sponsor yaptırmiş ben sonunda bir tesis bekliyordum yanıldım gerçeten böyle sponsorları yurdumuzun her mekaninda görmekten mutluluk duyarim eee es geçmek olmaz fakat 6 km arazi yolu tam bana göre ee daha beni kim tutar asfalttan gitmekten bıktım jıraj vıraj sonu gelmeyen jıraj ve mıcırlı yollar

beyaz atim hiç zorlanmıyor onun için çocuk oyuncağı aşadakı su yu görene kadar tam gaz

dere kenarı na inene kadar sıcaktan terledim su soguk ve temizdi gerçeten doga ve su iç içe bozulmamiş bir yer

manzaraya diyecek yok ağaçlar kuşlar

suya neden girmiyorsunuz diye soracak olursanız nedeni bu yaratık ((

önce şelaleye yukarıdan baktık aşşa iniş yolu yok gibi fakat biraz araştirma ile bulduk ama çok zor iniş ve çikiş

/URL]
gerçeten güzel bir mekan geldiğimize değdi arada bir yer es geçilecek bir mekan degil aylece gelinebilecek sesiz sakın bir mekan
[URL=http://imageshack.us]

DEVAM EDECEK

ArkadaŞ FotoĞraflar İÇİn TeŞekkÜr GerÇekten Çok GÜzelmİŞ...ah Bİr Bende Olsam Orda.İnŞallah Seneye Olacak.Şunuda Eklemeden GeÇemİycem Nedense Karadenİz BaŞliĞini Atinca Pekde Kİmsenİn İlgİsİnİ ÇekmemİŞ..karadenİzlİ Olmayan Alinmasin.....

Baştan Sona Karadeniz (6)

BAŞTAN SONA KARADENİZ (6)

SAKLI CENLETLER

Yola devem cideye az kaldı yaklaşık 30 km felan

bu kısım adeta cennet sanal cenet böyle ise gerçek cennet nasıl )))

küçük güzel köylerden geçiyor dağları aşıp yollara devam ediyoruz

gerçekten kara denizin en güzel plajlarından biri adeta saklı koy yüzmediğime bin pişmanın ama en azından gördüm geceyi burada geçirecektik fakat pansiyon yoktu sahilin kenarında ufak bir lokanta insanlar denize giriyor sahil boyu bu böyle devam ediyor

aynı mekan yakından bir görünüş

fazla vakit kaybetmeden yollara düşüyoruz çünkü kalacak bir çadır alanı bulmamız gerekiyor yollar ve yollar yemyeşil doğa virajlı yollar

sonunda cideye geldik ama burada bir internet kafeye giriyorum yola devam ediyoruz cıdeden bir iki görüntü

DEVAM EDECEK

Baştan Sona Karadeniz (7)

BAŞTAN SONA KARADENİZ (7)
AŞKLARIN ŞEHRİ
Cide,ye tepeden bakış kap şeklinde bir sahili var gerçekten mükemmel aşklar şehri

işte deiz kenarı doğa böyle fişkırıyor insana

sabahı kumsalada yapıyoruz ilk güne göre salam bir uyku çektik deniz bir coştu bir durdu dalgalarla uykuyu özlemişim sabah böyle oldu
[/URL
yollar eskitemedi bizi
[URL=http://imageshack.us]

abana,ya az kaldı yollar ve yeşillik o biçim sonunda vırajlı yollardanda kurtulduk yol güzel deniz kenarı yola devam yolculugumda hiçbir askılık olmadı buraya kadar güzel

DEVAM EDECEK

Baştan Sona Kara Deniz( 8)

BAŞTAN SONA KARA DENİZ( 8)

Sonunda abanaya geldik

berberimiz aranan berber mütişti )))))))))) adeta kırptı bizi m))))))) mesutun o halıni görecektiniz ne yapacagını şaşırdı olan saçlarida hasara ugradı ben mesutun saçlarını görünce benimki sadece fauller olsun dedim ve yırttım )))))((((((((((((

bu arda deniz gerçetnte derindi kıyıda yüzdük su adimda boyu geçiyor olmaz böyle bir şey su bizi öylesine hafiflettiki yolumuza devam eldim dedik

abanda biraz yüzdük derken sınopun yoluna koyulduk ver elini Sinop

Sinop güzel bir şehrimiz sinoptan görüntüler

samsuna gece olmadan varmamız gerekiyordu son gaz samsun sasun yolu üzeri çam kokuları mütiş doğa ve deniz kenarı yolculuğumuz sürdü

samsunda bizi mt den emre karşıladı buradan ermeye çok çok teşekür edrrim resimleri maalesef makınamın azizligine ugradı akşam çadır kafede bir çay içtik derken mesutun abisi ile buluşup geceyi onda geçirdik

gece motorlarımız burada kaldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar