başlangıç....

arkadaşlar bende bu sene sonu yeni bir motor almayı düşünüyorum ama bu ilk deneyimim daha önce hiç motor kullanmadım şimdi ehliyette alıyorum......(race)
22.000-23.000 ytl bütçem var yardımcı olursanız sevinirim...

szr

Buna benzer bi başlık açılmıştı ve epey bi geyik olmuştu; aynı geyikler yaşanabilir.

hiç öyle bütçem olmadı ki 22-23 bin ytl kadar :p arkadaşım o paraya hem race, hem de ilk deneyim motoru olacak bi motor yok :)

illa race istiyorsan başlangıçta ve madem maddi durumun iyi;

derbi GPR 125r
honda CBR 125r
aprilia RS 125

motosikletlerini tavsiye ederim. ha illa paran var diye harakiri yapmak istiyorsan, 600 cclik birçok racing var :queen:

Gerçekten güzel bir bütçe.:cat: Arkadaşlarında dediği gibi 125 liklerle başlasan daha iyi olcak biraz alış derim.:bounce:

dostum emeklemeden depar atan bebek hiç gördünmü sen:)ben görmedim onu için ilk düşük ccli motosikletlerle başlamanı tavsiye ederim ee paran çok nasıl olsa iyice bi piş ondan sonra racing motora binersin şimdiden hayırlı olsun:cat::cat:

:/

Arkadaşım, anlayamadığım bir şey eğer motor kullanıcısı hız için biniyorsa egosunu tatmin etmek için canını tehlikeye atabiliyorsa bu adam cbr 125 ile kendini öldürebilir. ::123434::
Eğer kıyamaz yeni hareketleri deneyemez yan yatmaktan korkar felan diyorsanız onu da anlayamıyorum ilk motorum çok dnadik bile olsa ama o benim ilk göz ağrım bir çizik gelsin istemem... :sunny:
Yani bir r1, hayabusa ya da en çok hoşuma giden cbr1000 gibi motorlarla başlasa da öğrenemez mi? Tabii ki biraz korkarak sürer ama yine de alışamaz mı?
Benim motorum yok o yüzden size danışıyorum ve fikrimi sunuyorum. :rendeer:

Son düzenleme:
bunun alışması olamaz yanlış okumadıysam ilk deneyimim diyo arkadaş hiç motor kullanmamış biri şimdi bu vatandaş ufaktan başlamayıp kalkıp r1 yada 1000rr gibi büyük bi motorla başlarsa kendeini kafadan ölüme atmış olur bu işe ufaktan başlaması ve büyüğe geçerken gerekli eğitimleri alıp öyle geçmesi bence doğrusu budur..

Üzgünüm ben scooter deneyimi var sandım gerçekten pardon. :)
Tam başını okuyup mesaj yazmaya başladım...

arkadaşlar bende bu sene sonu yeni bir motor almayı düşünüyorum ama bu ilk deneyimim daha önce hiç motor kullanmadım şimdi ehliyette alıyorum......(race)
22.000-23.000 ytl bütçem var yardımcı olursanız sevinirim...
abiler adam yem atmış size.böyle mantıksız mesaj olurmu hiç.bi düşünün bunu sonra cevap yazın.kendinizi yormayın boş yere.:p

abiler adam yem atmış size.böyle mantıksız mesaj olurmu hiç.bi düşünün bunu sonra cevap yazın.kendinizi yormayın boş yere.:p

ne yemi ya ben çok ciddiyim hiç bi bilgim yok motorlar hakkında yani daha önce kullanmadım o nedenle bilenlere soruyorum.....
BU ARADA YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER......

Merhaba bende satılık zealsun z200 gs var başlangıç için iyi bir model, henüz 700 km. bile olmadı ilgilenirsen motosiklet modellerinde ayrı topik var,

Bütün ekipmanları (dizlik, örtü, kilit ) gibi şeyleri yanında veriyorum, düşünürsen aklında bulunsun. 3000 ytl. istiyorum, hemen devir

Herkese iyi sürüşler

Güzel bir bütcen var.

Bu bütcenin çok cüzzi bir kısmını eğitim için harcayıp istediğin motora daha sağlıklı bir şekilde binebilirsin. Önce ehliyetini alıp ardından honda ve bmw nin sürüş eğitimleri sayesinde güzel bir başlangıç yapabilirsin...

En iyi koruma ekipmanlarınada sahip olabilirsin...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
tarih tekerrürden ibarettir

adam sallamış zaten :D hem yeni bir moyor diyor yani eski bir motoru var anlamına geliyor.sonra bu ilk deneyimim olcak diyor......bende alcam motor 100.000 ytl bütçem var acaba ne alsam :)

Aslında forumda biraz takılsan okusan sormana bile gerek kalmaz.Tarzını seç,bütçen yeterli yavaş yavaş istediğin tarzda motoru büyüt.Gaza gelip büyük race alma...

hiç öyle bütçem olmadı ki 22-23 bin ytl kadar :p arkadaşım o paraya hem race, hem de ilk deneyim motoru olacak bi motor yok :)

illa race istiyorsan başlangıçta ve madem maddi durumun iyi;

derbi GPR 125r
honda CBR 125r
aprilia RS 125

motosikletlerini tavsiye ederim. ha illa paran var diye harakiri yapmak istiyorsan, 600 cclik birçok racing var :queen:

Bunların içine bir de hyosung gt 250 r ı ekle başka da seçenek yok yukarsını zaten düşünmeyin.....

ya ben anlamadım şimdi motora başlamak için illaki 125lik yada onun gibi düük cclerde bi motorlamı başlamak gerek:silent:yanlış anlamayın bnde acemi sayılırm motorsiklet deneyimim var ama racing diil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar