- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
5 Sene evli kaldım, 10 sene önce boşandım.abi sen evli miydin?
5 Sene evli kaldım, 10 sene önce boşandım.abi sen evli miydin?
aynen öyle abi. ancak çevredeki ilişkilerde gördüğüm genelde şu. Sizi önce siz yapan şeyler için seviyorlar, sonra sizi siz yapan her şeyi elinizden alıyorlar. Mesela ben yıllar önce davul çalmak istediğimde kız arkadaşım bu yaştan sonra davul mu çalacaksın demişti. Valla çalıyorum gayet güzel. Belki bugün motor almak istiyorum desem bu yaştan sonra motor mu alacaksın diyecekti. Evli arkadaşlarıma da bakıyorum yapmak istedikleri hiçbir şeyi eşleri yüzünden yapamıyorlar.Evlenmek aslında kötü bir şey değil, yeter ki kafanın uyuştuğu, beraber bir şeyler yapmaktan keyif aldığın, benzer hedeflerinizin olduğu bir kadın girsin hayatımıza.
Boşanmış olmasam motora başlayamazdım. Boşanırken oturduğumuz evi hanıma bırakayım dedim, o dönem ben de İstanbul'da Kartal-Tuzla hattında bir 1+1 kiralarım diye düşündüm, işyerim Çiftehavuzlardaydı, bir tane Pcx alırım da işe rahat giderim diye düşünmüştüm. Ev bana kaldı ama motor işine de girişmiştik, devamını getirdik.aynen öyle abi. ancak çevredeki ilişkilerde gördüğüm genelde şu. Sizi önce siz yapan şeyler için seviyorlar, sonra sizi siz yapan her şeyi elinizden alıyorlar. Mesela ben yıllar önce davul çalmak istediğimde kız arkadaşım bu yaştan sonra davul mu çalacaksın demişti. Valla çalıyorum gayet güzel. Belki bugün motor almak istiyorum desem bu yaştan sonra motor mu alacaksın diyecekti. Evli arkadaşlarıma da bakıyorum yapmak istedikleri hiçbir şeyi eşleri yüzünden yapamıyorlar.
Ancak dediğin gibi ortak hedeflerinizin olduğu hayatın her alanında birbirinize manevi destek olduğunuz bir eşiniz olursa ne mutlu. Henüz görmedim ama bir yerlerde vardır mutlaka.
heh işte abi o sayede şuan bi köfte uğruna gezebiliyosun bak evlilere hepsi evinde foruma yazamıyolar bile5 Sene evli kaldım, 10 sene önce boşandım.
Şu anki köfte ekibinden önce de bir grubum vardı. Pandemi öncesi onlarla gezerdik. Pandemide biri taşındı il dışına, biri motoru bıraktı, ötekisi de Xmax aldı ama 4 silindirden inip Xmax'e binince eski rotalar ona azap olmaya başladı. Neyse bu arkadaşların hepsi evliydi ve haftasonu izinleri çok azdı. Sabah 8'de buluşur Şile yapar, 12:00'de onlar dönüşe geçerlerdi.heh işte abi o sayede şuan bi köfte uğruna gezebiliyosun bak evlilere hepsi evinde foruma yazamıyolar bile
O kadar da değil yaa.heh işte abi o sayede şuan bi köfte uğruna gezebiliyosun bak evlilere hepsi evinde foruma yazamıyolar bile
çiftehavuzlarda neredeydi? birde ne iş yapıyordun?Boşanmış olmasam motora başlayamazdım. Boşanırken oturduğumuz evi hanıma bırakayım dedim, o dönem ben de İstanbul'da Kartal-Tuzla hattında bir 1+1 kiralarım diye düşündüm, işyerim Çiftehavuzlardaydı, bir tane Pcx alırım da işe rahat giderim diye düşünmüştüm. Ev bana kaldı ama motor işine de girişmiştik, devamını getirdik.
ERA adında gayrimenkul sektöründe franchise veren bir firmadaydım, ofis de yeditepe diş hastanesinin karşısındaydı, biz Göztepe Nida Kule'ye taşınınca orası dönerci olmuştu. Arkamız Göztepe parkına çıkardıçiftehavuzlarda neredeydi? birde ne iş yapıyordun?
benim işyeride maltepede günlük çiftehavuzlardan geçiyorum mecburi.
ERA adında gayrimenkul sektöründe franchise veren bir firmadaydım, ofis de yeditepe diş hastanesinin karşısındaydı, biz Göztepe Nida Kule'ye taşınınca orası dönerci olmuştu. Arkamız Göztepe parkına çıkardı
Büyükçekmece'nin ilerisinde Ortaköy , İstanbul'un kuzeyinde Arnavutköy, Kırklarelinde Kadıköy olduğunu biliyordum ama 45 yaşında adamım, ilk defa Topkapı'da Çiftehavuzlar diye bir yer olduğunu öğrendim.miss click oldu, benim dediğim yer topkapı / çiftehavuzlar , senin dediğin yer göztepe / çiftehavuzlar galiba![]()
![]()
ortaköy kırıkkalede de var bu aradaBüyükçekmece'nin ilerisinde Ortaköy , İstanbul'un kuzeyinde Arnavutköy, Kırklarelinde Kadıköy olduğunu biliyordum ama 45 yaşında adamım, ilk defa Topkapı'da Çiftehavuzlar diye bir yer olduğunu öğrendim.

Sen 17 yaşındasın, şu an tam aşık olma-kadın kız dönemin, neden altın, yatırım vs fik fik konularla gençliğinin ırzına geçiyorsun? Hayatını yaşa bir daha 17 yaşında olmayacaksın.
Yok be abi arkadaşta var drift l, 15 k ya yakın kmsi var bana mısın demedi motor, dağ bayır geziyor, hala devam ediyor kullanmaya, bendede var pek bi problem yaşamadım.Drift L mok gibi bir motor, her yönüyle sıkıntılı. Şekil şukulu boşverip başka alternatiflere yönelmek sağlıklı olur. Tvs bence daha sorunsuz bir tercih.