Abi maalesef yaşanmıyor, bu hükümetin gençlere kaybettirdiği çok şey var. Şimdiki kızların burnu çok havada bende bunlarla uğraşacağıma kendi halimde arabam ve motosikletlerim ile vakit geçirir giderim kafası ile yaşıyorum. Bu foruma ilk girdiğimde 16 yaşlarında falandım, zaman su gibi geçti oldum 20. Bu süre içinde sizlerin hikayelerinizi okuyup "ne güzel yaşanmış ve deli dolu bir gençlik varmış" demekten başka bir şey olmuyor ve kaybolan yıllarım aklıma geliyor.
Çalıştığımdan bu yana hiç destek vb. para almadan bir şeyler gerçekleştirmek insanı haliyle yoruyor, yıpratıyor ve yaşlatıyor. Böyle ola ola zaten pek normal bir insanda yetişmiyor. Benim buradaki yazdığım mekanik tecrübelerin bir çoğu parasızlık ve destek çıkan kimsenin olmamasından ötürü gelişti, yoksa ne işim vardı bu tarz işler ile. Artık çalışıp bir şeyler sahibi olmaya başlayınca bu işler hobi ve meslek yönüne doğru itmeye başladı, noktaları koydum ve sonradan birleşip hepsi şekil almaya başladılar yani bir kapı kapandı ve onlarca kapı var önümde.
Küçükken bir çok hevesim vardı ama şu an ya motosikletlerim ile uğraşıp turluyorum veya arabam ile aynı işleri yapıyorum, sabit bir mekanım olan Tirilye sahile yaz ve kış farketmeden gider dalgaların sesi ile kafamı dinlerim.
Ne yapalım bu bizim kaderimiz.