BENCE CBF 150 UZUN ŞASELİ BİR MOTOR O MOTORSİKLETE 150cc MOTOR YETMİYOR.BEN SANA ISRARLA CBR 125 TAVSİYE EDERİM.CBF 150'YE KAFA TURARSIN VE KARİZMATİK VE İNCE ŞASE OLMASIDA ARTI ÖZELLİLERİNDEN BİRİSİ İSTANBUL TRAFİGİNDEN RAHATLIKLA AKABİLECEGİN BİR MOTOR.
hayret, ybr'ciler burayı basmamış
al birader, keşke dedirtecek bir motor degil cbf 150. senin de kani olduğun gibi, en mantıklı seçeneklerden bir tanesi. :cat:
ama ben yine de aklını bulandırayım senin biraz.l: cbf 150 başlıgının son sayfalarında kullanıcılar motosikletin aşırı yağ eksilttiginden yakınıyorlar. "ah ybr alaydık da kafamız rahat olaydı" diye başlarını duvarlara vuruyorlar.
![]()
arkadaşlar bugün direksiyon sınavına girdim sonuçlara bakmadım ama %99.9 geçmişimdir.yani ehliyet işi tmm şimdi motora geldi.çok uzun bi araştırma ardından cbf 150 almaya karar verdim.
sizce bu kararımdan ilerde pişman olurmuyum ... yani cbf 150 almalımıyım.birde ikinci elin fiyatı sıfıra çok yakın sıfırı 3.900 ikinci elleride 3.000-3.600 arası ben sıfır almaya karar verdim siz ne dersiniz?
1700 kmde 300 gramdan bahsediyolardi:queen::queen::queen:
allahtan kafada kask var
Kardeş artık sende alda kurtul bari.Motorsuz kaldığın yeter.Hep mesajlarını okuyorum acaba ne zaman alacak diyorum.Yanlış anlama dalga geçerek söylemiyorum almanı gerçekten istiyorum.
bi motor alda sende kurtul bizde![]()
CBF250 al.. 3 ay sonra büyütmek istiyceksin... CBF 250 hem iyi motor hemde uzun süre tatmin eder...
cbf 150 iyi bir başlangıç motoru diyenler... ufak tefek düşmelerde bile granaj kırılıyor.... ve granajları çok güzel para ... bence ybr tarzı granajsız bir motor almalı..üstelik sıfır almasınıda onaylamıyorum... 2004 model cg veya ybr alabilir 2000 lira civarına...1 sene kadar kullanıp tam tarzı olan motosiklet sınıfına geçmeli bence....