- Motosikleti
- 750x
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili arkadaşlar,
Alem gider Mersine, Ben giderim tersine..
Kış geldi havalar soğudu, ne alaka yelkenli dediğinizi duyar gibiyim..
Ama öyle demeyin. Bu Yelkenli olayı böyle, eğer benim gibi yeni başlayacaksanız, Yelkenliyi kış sezonunda hazır etmeniz gerek.
Çünkü fiyatında ciddi bir düşüş söz konusu oluyor. Özellikle Marina süresi dolan yelkenli sahipleri, tekrar 1 yıllık sözleşme yapmadan, Yelkenli ellerinden çıkartma derdine düşüyorlar. Hal böyle oluncada fiyatta güzel bir indirim oluyor.
Perspektif bir bakışlada, Ocak ayına kadar aldığımı düşünürsek, ADB belgesi, Yelkenli kursu derken önümüzdeki yaz güney koylarını gezebilirim diye düşünüyorum.
Neyse, konuya gelelim.
Ben bi yelkenli alacağim, bunun sebebi de hareketini rüzgardan alması ve seyir halinde yakıt tüketiminin sıfır olması.
Motor kısmı sadece manevralarda devreye giriyor.
Şuan ilgilendiğim ''Mac Gregor 26M'' modelinde 50HP'lik motor var, saatte 22 Mil hıza çıkabiliyor.
En çok hoşuma giden özelliğide, fırtınada alabora olmaması, yan yatmaması.
Hareketli salma sayesinde römork üzerinde de taşıyabiliyorsunuz
Aha buda Video'su.
Bi çömez için bu yelkenli uygunmudur?
Buna muadil olarak düşünmem gereken farklı bir model varmıdır?
Fiber teknelere nazaran ucuz olan Ahşap teknelerin, çevre dostu ve ucuz oluşundan başka bir özelliği varmıdır?
Saygılar.
Alem gider Mersine, Ben giderim tersine..
Kış geldi havalar soğudu, ne alaka yelkenli dediğinizi duyar gibiyim..
Ama öyle demeyin. Bu Yelkenli olayı böyle, eğer benim gibi yeni başlayacaksanız, Yelkenliyi kış sezonunda hazır etmeniz gerek.
Çünkü fiyatında ciddi bir düşüş söz konusu oluyor. Özellikle Marina süresi dolan yelkenli sahipleri, tekrar 1 yıllık sözleşme yapmadan, Yelkenli ellerinden çıkartma derdine düşüyorlar. Hal böyle oluncada fiyatta güzel bir indirim oluyor.
Perspektif bir bakışlada, Ocak ayına kadar aldığımı düşünürsek, ADB belgesi, Yelkenli kursu derken önümüzdeki yaz güney koylarını gezebilirim diye düşünüyorum.
Neyse, konuya gelelim.
Ben bi yelkenli alacağim, bunun sebebi de hareketini rüzgardan alması ve seyir halinde yakıt tüketiminin sıfır olması.
Motor kısmı sadece manevralarda devreye giriyor.
Şuan ilgilendiğim ''Mac Gregor 26M'' modelinde 50HP'lik motor var, saatte 22 Mil hıza çıkabiliyor.
En çok hoşuma giden özelliğide, fırtınada alabora olmaması, yan yatmaması.
Hareketli salma sayesinde römork üzerinde de taşıyabiliyorsunuz
Aha buda Video'su.
Bi çömez için bu yelkenli uygunmudur?
Buna muadil olarak düşünmem gereken farklı bir model varmıdır?
Fiber teknelere nazaran ucuz olan Ahşap teknelerin, çevre dostu ve ucuz oluşundan başka bir özelliği varmıdır?
Saygılar.