Bende 17 yasındayım ve 600 luk makına almak ıstıyorum ama su yasıma kadar 150 cc motoru kllandım en guclu olarak ama kendıme guvenyorum akıllı oldukdan sorna farketmez
Mukemmel bir seçim seni tebrik ederim. :rendeer:
Senide aramıza alırız. Düşünsene o 600cc makinanın cıkarttıgı sesi Dehset birşey yaaa. İnsanın o sesi duyupta aşk a gelmemesinin imkanı varmı. Yanlız şöyle birşey var eğer gaza basmazsan ses cıkmıyor makinadan. Bunu unutmuşsun sanırım. Ama sana sukardarını söyleyeyim bu yasta o motoru alırsa etrafta senin adını bilmeyen kimse olmaz. Dusunsene etrafa sattıgın cakayı. Kesin ünlü olursun kesin. Birde kızlar hastadır zaten racing motora. Hayatın degisir bir anda. Etrafında güzel kızlar fing atarken sen secimini yaparsın artık. Valla ne diyeyim bilmiyorum ama 600cc sana bir sure sonra kucuk gelir. Bence kafandan 1000rr falan dusun derim malum gecişlerde bosuna masrafta etmezsin. :wiinkk:
Söyle güzel bi repsol falan..
Aman Allah'ım dusunemiyom bu kadar güzel birşeyii.....
şimdi ne yazılırkı buna nedenir
allahım sen sabır ver ben bu motorculuğu bırakıp köye yerleşecem valla alacam bıtane atv orda cobanlık yapacam ,
yıllardır motor a bınerim ama böle konular açılınca şaşıyorum valla ,sırf egzost sesi diye ehliyetı olmayan arkadaşlar bıle heves sarıyorya ss mankıneye ,
al arkadaşım al devam hatta 1000cc al 600cc senı kesmes ,
saaygılar
Ben 17 yaşımdayım eniştemin(kullanmayı bilir kendisi) yardımıyla başlangıç için 600 lük bir makina (ss-racing) almayı düşünüyorum forumu takip ettiğim kadarıyla ilk motorumun 125 250 falan bişiler olması lazım
işte burda benim sorum başlıyor supersport cu olmama rağmen hız tutkunu olmadığıma inanıyorum hatta çok yavaş giderken nasıl düşmemin hesabını yapıyorum ciddiyim
eee o zaman nie ss alacan derseniz onun 4 silindirli motor sesi yok mu (vuun vun :queen: ) işte o beni cezbediyor ayriyetende ss makinaların duruşuna şekline de hastayım
gerçekten adam akıllı sürüldükten sonra bile 600 lük makina bana bi boy büyük gelir mi dersiniz