başlangıç için 600 cc düşünene ders niteliginde

"Bir müsibet bin saihatten iyidir"
Kim ne isterse alabilir tabiki oluşucak kazalarda ders olur kendilerine.Ömürleri yeterse bir daha aynı hatayı yapmazlar.
Bün maslakta bir deer152 yerde yatıyordu. Vtandaşlar genç bir arkadaşın başında toplanmış. Durdum baktım yeterli kalabalık vardı müdahele etmedim. Birisi yenaştı "abi durduk yere kaydı düştü hiçbişey yokken" dedi. Bu arada kask bile yok vatandaşta. Bileği ya kırık yada inciniş oturuyordu kaldırım kenarında. Yol inanılmaz boş (bayram nedeni ile) Ve inanın beni dizlik kask mont vs donanımla gören vatandaş gelip bana şikayet ediyordu kaza yapanı :) 10dk fln bekledim (kız arkadaşımı bekliyordum aynı zamanda)
Uzun lafın kısası acemi için (arkadaşının motorunu almış düşen eleman) 150-650 farketmiyor. Acemi acemiliğini bilicek.
Eminim o kafada herkes videolara bakıp ya adamlar salak diyecek yada başka sebepler uyduracak kafasında.Bırakın kim ne isterse alsın. Hem doğal seleksiyon neticesinde geride kalan aklıbaşında motorcular olarak hayatına devam ederler...

Peki arkadaşlar 2. videoda motorun arkasının kayması fazla gaz vermeyemi bağlı yoksa yağ, kayıcı madde vb. filan mı ?

Remziiii kosss!!!
Bizim kazayi gösteriyolaaa!!

clap_hands.gif

popcorn.gif

Yahu yeni görüyorum bu topigi... :pr:

Benim salakligim usta bu kaza..
Affet.. :silent:
600 cc ile baslarsan olacagi bu kardesim... :p

Ama güzel güzel adam ağaca doğru gaza basmışş :D İlk motora binenlerin herzaman yaptığı şeydir, gaza basıp sonra gazı bırakmayı unutması.. Ve tam çarpıcakken dahada gaza basıyo.. :D Elinin gazda olduğunun farkında bile olmuyorlar, acaba neden.. Hep merak ettiğim bi konudur, bilim adamlarından açıklama istiyorum :D Hey NASA uyuma :p

2.de kullandigi motor Gsxr 1000.Yani 185 Hp.E beygir adam o motora lastikler sogukken gazlarsan aninda yapisirsin.Aynen spinlersin yaptigi gibi.:pr:

bunları önce bisiklet binmesini öğretmek lazım kanımca:mrgreen:

Amatör bi sürücü o hareketleri hele bide 600 cc ile imkansız 2. Videoda ise lastikte parlatıcı var o yüzden denge bozuldu diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar