başlangıç için 600 cc düşünene ders niteliginde

başlangıç için demişsiniz fakat ne alakası var anlayamadım ? :) , bu hareketleri yapanların motosiklet sürmeye yeni başladıklarına dair bir yorumda göremedim , motosiklet sürmeye yeni başlayan birinin heleki 600cc ile başlayan birinin bu hareketleri yapmaya çalışacağını ise hiç sanmam .

başlangıç için demişsiniz fakat ne alakası var anlayamadım ? :) , bu hareketleri yapanların motosiklet sürmeye yeni başladıklarına dair bir yorumda göremedim , motosiklet sürmeye yeni başlayan birinin heleki 600cc ile başlayan birinin bu hareketleri yapmaya çalışacağını ise hiç sanmam .

nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. buradaki amaç altındaki gücü zaptetmek zor en ufak hatada tolere etme şansın çok az mahiyetinde başlangıç için 600 cc isteyene görsün diye koydum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Remziiii kosss!!!
Bizim kazayi gösteriyolaaa!!

clap_hands.gif

popcorn.gif

2. videoda adam motorunu yeni aldığını söylüyor ama düşmesinin nedeni lastiklere ya fazla parlatıcı vs sürüldü, yada lastikte yağ var. acemilikle alakası yok diye düşünüyorum. 1. video yu izleyemedim

Altaki adam ne diyo yeni aldım sifta çekelim gibisinden bişeyler diyor ama :mrgreen:

İlkinde, tipler teker yakacaz diye motoru zor zapt ediyorlar ki netekim sonunda birbirlerien giriyorlar..

İkinci videoda ise vatandaş zaten kendisi motorunu yeni aldığından söz ediyor..
Gayette acemilikten yatırıyor motoru bence..
Acemi diye düşünüyorum çünkü;
- Motoru hakikatten "dün" almışsa lastik rodajını bilmiyor
veya
- Düşük süratte karşı güç uygulamadan motoru çok yatırıyor
veya
- Tüm kıyafetleri yepisyeni, tulum mulum almış böyle aynalı vizörler falan, üzerlerinde gram pislik yok, kesin acemidir :mrgreen::mrgreen::p

Şaka bir yana her iki videodakilerde ya motosiklet sürmeye ya da o anda bindikleri motorlara acemiler..

vatandaşın birini görmüştük ömerli yolunda sürüş dersi alırken.ilk motoru 650 cc coper'mış biraz tecrübe yapmış sonra 1200 cc harley almış ve yine ders alıyordu.boy kısa geliyordu vatandaşın motoru zor zabtediyordu.bir ara güldük vatandaşa parasal durumuiyiymiş ve çevresi büyük cc motorlara biniyormuş O yüzden büyük motorla başlamış ve büyük motorla devam ediyormuş.ders ala ala aradaki farkı kapatacakmış.
ben 23 senedir motor kullanırım ama 1000 cc ve üzeri motora bindiğimde debriyajı bırakırken tedirgin olurum altımdaki güçten.belki anlatabilmişimdir benim bir ailem var çünkü...
ama parası olan vatandaşa istediğini söyle O yine bildiğini okur,nereye kadar altındaki gücü zabtedemediği zamana kadar.zaten O zaman genelde iş işten geçmiş oluyor.taziye dualarını alıyor arkasın'da bıraktıkları.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunları gören, salaklara bak ben olsam birşey olmazdı, der yine alır 600'lük.:p

İlkinde, tipler teker yakacaz diye motoru zor zapt ediyorlar ki netekim sonunda birbirlerien giriyorlar..

İkinci videoda ise vatandaş zaten kendisi motorunu yeni aldığından söz ediyor..
Gayette acemilikten yatırıyor motoru bence..
Acemi diye düşünüyorum çünkü;
- Motoru hakikatten "dün" almışsa lastik rodajını bilmiyor
veya
- Düşük süratte karşı güç uygulamadan motoru çok yatırıyor
veya
- Tüm kıyafetleri yepisyeni, tulum mulum almış böyle aynalı vizörler falan, üzerlerinde gram pislik yok, kesin acemidir :mrgreen::mrgreen::p

Şaka bir yana her iki videodakilerde ya motosiklet sürmeye ya da o anda bindikleri motorlara acemiler..

benim yaptığım yorum 1.video ya aitti 2.videoyu izlemedim çünkü ben bu yorumu yazarken 2.video bu topicde yoktu hocam . :)

2.ci video keinlikle başlangıç motorum yok hayabusa olsun yok rrrrrrr6 6rrrrrr yok 1000 bassın dienler izlesin :)

Abi ben 125 cc den 600 e geçtim 4 gün oldu motoru alalı basıyorum basıyorum gitmiyo gibi geliyo acaba neden?

bence hiç biri acemilikten değil.1. de stunt kazası,2.sinde de şanssızlık o kadar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar