Far parasına yeni motosiklet satıyorlar :queen:
Far +
Sis farı =
Yeni motosiklet
Elbette ki bu şekilde hesap yapılmaz. Benim burada anlatmak istediğim en azından alışana kadar hem kırım durumunda oluşabilecek hasarın sizi üzmemesi, hem de daha hafif ve zayıf bir makinenin risklerinin genel anlamda daha az oluşu nedeni ile kaza durumunda alacağınız zararın daha az oluşudur.
Yukarıdaki arkadaşların düşük cc tavsiyelerine aynen katılıyorum. Özellikle Vstrom ile başlamak, ardından gerçek hedefinizi hissettiğinizde o motosikletin (maddi açıdan sorun yoksa ve uzun vadede değiştirmeyeceğinizden eminseniz) yenisini almak daha doğru bir karardır. Motosiklet, diğer hiçbir taşıta benzemiyor, kullanımı ve riskleri bambaşka seviyelerde.
Yerinizde olsaydım motosikletten önce eğitimleri alır tamamlamaya gayret eder, ardından ekipman konusunu araştırır ve commuter bir motosiklet ile başlar, trafiğe alışır, ardından fuarda dolaşır istediğim motosikleti parayı bastırır alırdım. Ama sabırlı olup eğitim ve ekipman konusunu motosiklet seçiminden önde tutmanızı tavsiye ederim.