Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle hiç motor tecrübesi olmayan birisinin 600-1000-1200 cc bir motorla trafiğe çıkması,sokak aralarında binmesi hatta üzerine bile oturması taraftarı değilim!!!Ne kadar eğitim alırsa alsın,teoride bildiklerini pratik de yani trafik de uygulayamaz çoğu insan.Yani eğitim alanında adamın önüne duba koyarsınız çarpmadan manevra yapmasını istersiniz,YAPAR.Ama bu ;şehir trafiğinde kesinlikle bu kadar kolay olmayacaktır.Kesinlikle o dubalarda olduğu kadar soğukkanlı olamayacaktır.Çünkü orası gerçek hayat.Eğitim alanı ise her zaman daha tehlikesiz ve bizi rahatlatan bir ortamdır.İsterse 6 ay isterse 1sene bu işin eğitimini alsın bence (!!!) pratikte bu tecrübesi yoksa BAŞARAMAZ.
Yani benim düşüncem şu ki;ne kadar ne olursa olsun,150 cc,bilmem kaç hp, bilmem kaç beygir bir motosiklet hiç bir zaman 600cc ya da 1000cc bir motorun hızına-gücüne-torkuna yetişemez.Yani bu da demek olurki,150 cc motosiketi kullanan EĞİTİMİNİ ALMIŞ bir insan ile 1000 cc motosikleti kullanan EĞİTİMİNİ ALMIŞ kimsenin kaza anında ki hızı-gücü-vs. aynı olmayacaktır ve bu da 1000cc motosikleti kullanan kişinin daha ağır darbe almasına neden olacaktır.Acizane fikrimdir!!!
Yani benim düşüncem şu ki;ne kadar ne olursa olsun,150 cc,bilmem kaç hp, bilmem kaç beygir bir motosiklet hiç bir zaman 600cc ya da 1000cc bir motorun hızına-gücüne-torkuna yetişemez.Yani bu da demek olurki,150 cc motosiketi kullanan EĞİTİMİNİ ALMIŞ bir insan ile 1000 cc motosikleti kullanan EĞİTİMİNİ ALMIŞ kimsenin kaza anında ki hızı-gücü-vs. aynı olmayacaktır ve bu da 1000cc motosikleti kullanan kişinin daha ağır darbe almasına neden olacaktır.Acizane fikrimdir!!!