Baskı Balata

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam abi, geliyorum bende bana +1 koyun,

F54

ee koray sakaryalı adam gezer aga ne olacak karamürsel 70 km ben bayramda istanbul gezisinde 500 km yaptım sayılır 70 km anca motor ısınır yani sıkıntı olmaz:thumleft:

aynen kankam 70 km gittikten sonra daha yeni jikle indiriyoruz motor ısınmış mı diye kontrol ediyoruz :)

F54

tabi anca hyağ ısınıyor basar geliriz sıkıntı yog:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fatih, az kişi olmaz ama, :) bu sefer sıkı tutalım işi en az 20 diyorum ben :)

F54

az olması daha sağlıklı bence kalabalık olunca ortam değişik oluyor ambians daha güzel ama birkaç kişi ile sohbt edebiliyorsun ama az olunca herkezle tanışıp kaynaşıyorsun:cat:

fiyatı gayet normal,
o kadar takılacak bır durum degıl yanı,,,
balata,
yağ,
contası,
işçilik,
hesaplayın çıksın ortaya...

Ne demezsin abi, akşam benzin aldım bir de güzel yıkattım kendime geldim :)

hehe tamam olay budur :) ben de yıkatmıycaktım da hendeğe bi geldik motor çamurdan görünmez olmuş, bu arada hendekte yağmur bile yağmamış sevindim bu duruma ve hemen feyzullahla (sym joyride 200, namı diğerle bay çekici :D) gidip güzelce yıkayıp kuruladık oh be işte motorum dedim :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------

şamil abi bugünki durumdan epey morelin bozuldu .. olsun önemli değil olur böyle şeyler .. sağlam olsunda 10 lira 20 lira önemli değil.. şimdi rahatlamışsındır biraz..

iyi ki gidiş ya da dönüş yolunda bozulmadı da varacağımız yere varınca ne olduysa oldu yoksa gün daha sıkıcı geçerdi ve iyi denk geldi de akyazıda kısa sürede yapabilecek birisini bulabildik de evlere sağ salim dönebildik. en kötü tecrübemiz böyle olsun yeter ki :) şamil in ister istemez biraz canı sıkıldı ama daha ters bir zamanda olmadığına ben açıkçası sevindim. akacak kan damarda durmaz derler ya, o balataların da demek ki sıyıracak zamanı gelmiş. bu arada aşağı yukarı herkesin söylediğine göre 80 tl fiyat ne çok ne az yani orta ve makul bir değer gibi gözüküyor. artık motorun orasında 11.12.2011 itibariyle 80 tl olduğunu biliyorsun umarım için biraz daha rahat kullanırsın artık :) bu arada feyzullah ve şamil çekme-çekilme konusunda daha da tecrübelendikleri için bir sonraki çekme çekilme ihalesini grup olarak onlara veriyoruz di mi? :DDD bence bugün çekme sırasında küçük de bir badire atlattıklarını göz önünde bulundurursak sanırım ihaleyi hakediyolar ^^

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------

şamil abi bundan sonra ki gezi iznik tarafına... irfan aga bize orada küfte yedircek... :) kilo ile ye allah ye

ben o zaman bir sonraki geziye kadar ekipmanları tamamlayayım dizlik pantolon felan yoksa genç yaşta romatizma yolları görüncek :) iznike de hiç gitmedim ya kısmet olur da gelebilirsek ilk ve de güzel olacak inşAllah. daha önce gidilmeyen yerlere gitmek daha doyurucu oluyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

az olması daha sağlıklı bence kalabalık olunca ortam değişik oluyor ambians daha güzel ama birkaç kişi ile sohbt edebiliyorsun ama az olunca herkezle tanışıp kaynaşıyorsun:cat:

evet Fatih abi bugün oldukça güzeldi belki biraz daha kalabalık olsa da olabilir mesela 10-12 motor felan ideal gibi. ama 10-12 den daha fazlası gittikçe daha az doyurucu olur katılıyorum. artık kalabalık olarak da poyrazlara gideriz deve güreşi yaparız ^^ orda güzel etkinlikler oluyormuş merak ve heyecanım artıyor aklıma geldikçe :)

F54

evet samet yaz gelsin her yere gideriz ama sen pantolon ve dizlik işini çöz yoksa sıkıntı olacak haberin olsun rüzgar fena hasta eder

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar