Baskı Balata

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba

Bugün şehir dışında motorum bozuldu, baskı balatadan olduğunu öğrendim, bir yerde yaptırdım 80 TL tuttu, nasıl bir fiyat nette araştırdım çok farklı fiyatlar var, baskı balatanın hepsi değişti üstüne yağda değiştirdi.

MCT 250

mct nin yan sanayi balataları 10 tl civarı orjinalide 25 yada 30 olması gerek 2 litrede yağ alıyor birde işçilik falan 50-60 normal fiyat gibi 80 biraz fazla gibi geldi bana ama olur yani bende 5 sene kullandım mct ne kazıklar yedm :) değiştirnce zımba gibi olmustur ama :)

F54

yolda kalınca malesef insanlar bu maduriyeti kendi adına fırsata dünüştürüyor yazıklar olsun öyle esnaf a

_w_

Arkadaşlar merhaba

Bugün şehir dışında motorum bozuldu, baskı balatadan olduğunu öğrendim, bir yerde yaptırdım 80 TL tuttu, nasıl bir fiyat nette araştırdım çok farklı fiyatlar var, baskı balatanın hepsi değişti üstüne yağda değiştirdi.

MCT 250

Öncelikle hayır olsun. bi sorum olucaktı
bu baskı balata dediğiniz debriyaj balatası mı oluyor ? Oluyorsa Eğer bitince bittiğini nasıl anlıyorsunuz ? Ne gibi sorun ortaya çıkıyorr?

Eğer 2 litre yağ aldıysa, en kötü litresi 20TL den 40 eder. Baskı balatayı da 20 tl den saysak, işçiliğe de 20 tl alsa... Normal gibi, ucuz değil ama normal bence...

Eğer 2 litre yağ aldıysa, en kötü litresi 20TL den 40 eder. Baskı balatayı da 20 tl den saysak, işçiliğe de 20 tl alsa... Normal gibi, ucuz değil ama normal bence...
Syanur'hesabı doğru ve normal bence
samsam hocam, balatayı ve yağı değiştiriyorsun, işçilikte içindeyse daha nekadar ucuz olabilirki

şamil abi bugünki durumdan epey morelin bozuldu .. olsun önemli değil olur böyle şeyler .. sağlam olsunda 10 lira 20 lira önemli değil.. şimdi rahatlamışsındır biraz..

Ne demezsin abi, akşam benzin aldım bir de güzel yıkattım kendime geldim :)

walla yarında ben yıkatacağım ..yağmura bir yakalandık ..ilk yağıncada yoldaki toz çamur olarak bize geri dönüş yaptı.. motordan ziyade üstümüz başımız , kaskımın arkası bile çamur oldu..

F54

bende eve gelince pantolonu sildim sabunlu su ile çeşme olmadığı için motoru pis bıraktım yarın gece iş yerinde verecem köpüğü suyu:wiinkk:

kankam ben herşeyimi , kaskı bile söktüm çamaşır makinesine attım.. yıkandı..

F54

harbi temizlik konusunda benden de piskopatsın yani severim temiz motürü:rendeer:

Benim evin orada Petrol Ofisi var Tuna Tan, adamla kanka olduk :) her gün yıkatırım adamda motorları seviyor sohbet filan ediyoruz

kankam bilirsin bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.. zor kazanıyoruz zaten neden hor kullanayım ki.. gavur malı değil ya.. allah nasip ederse evladiyelik duracak altımızda :)

( cbf ile karıştırma ha :queen: )

Koray hocam hafta İzmite gelelim dayıcım burger da hamburger yiyelim, ben pideleri sevmedim, bu arada nerede gezi olursa olsun nerede ne yeni bana sorun :) o göbek haybeye büyemedi

şamil abi bundan sonra ki gezi iznik tarafına... irfan aga bize orada küfte yedircek... :) kilo ile ye allah ye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar