Basketbol Maçına Gittik (Efes Pilsen - CSKA Moskova)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pompon kızlar dizlik giymiş motorcu galiba bunlar da:p

fenerbahçe maçı için ben varım ama şimdiden organizasyonu yapıp biletleri alalım, şöyle hatunlara ehem sahaya yakın bir yerden.

biletixten baktım şimdi. vip biletlerden (30tl) ortaya olan yok, anca köşelerden. maraton (vip karşısı) (10tl) kalmamış. anca pota arkası var (5tl)

Kalbim hizli carpmaya basladi ülem...::kalbim::::149::

Seyh Samil kalp ten ::149:: ölürsem sorumlusu sensin kardesim...

Remzi hayattaysan ses ver kardeş.. :wiinkk: Bilmeden ağır bir sorumluluk almışız:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------

abicim sen hangi ara geldin fotoları çektin yahu :) bende diyorum biz orda oturmamıştık o açıdan fotoları kim çekti diyordum :))

Önceki topikte geleceğimi yazmıştım.

Salon ve çevresindeki kalabalıktan görüşemedik.

İnşallah bir dahaki sefere görüşmek üzere .. :) ::asker::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------

Evet arkadaşlar güzel bir etkinlikti, gelenlere tekrar teşekkürler.
Fotoğraf makinamın hafıza kartını unuttuğum için ben foto çekemedim ama çeken arkadaşlar ekleyecektir.
Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz diyerek sözlerimi noktalıyorum:)

Güzel bir sportif etkinliğe, katılım için girişimde bulunman nedeniyle.. ::thanks:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

[URL=http://img521.imageshack.us/i/cimg2772c.jpg/][/URL]

biletixten baktım şimdi. vip biletlerden (30tl) ortaya olan yok, anca köşelerden. maraton (vip karşısı) (10tl) kalmamış. anca pota arkası var (5tl)

n'evet maalesef istediğim yerlerden kalmamış.
fenerbahçe rugby takımı kursa onda bile dolar stad, ne menem bir taraftardır anlamadım ki ?

bir dahaki etkinlik tavsiyem konser olsun.
erkan oğurun aralık ayında iki tane konserini gördüm, dünya kulağı ile şu adamı bir dinlemek isterim. lakin biletler 1 tl değil bu sefer.

n'evet maalesef istediğim yerlerden kalmamış.
fenerbahçe rugby takımı kursa onda bile dolar stad, ne menem bir taraftardır anlamadım ki ?

bir dahaki etkinlik tavsiyem konser olsun.
erkan oğurun aralık ayında iki tane konserini gördüm, dünya kulağı ile şu adamı bir dinlemek isterim. lakin biletler 1 tl değil bu sefer.

erkan oğur hiç bilmiyodum, şimdi mesajını görüpte bi dinliyim dedim. gece gece triplere soktu beni. moralimi bozdu resmen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar