P patpop Katılım 31 May 2016 Mesajlar 626 1 Eyl 2018 #21 Garanti bitinceye dek o yağı koydurt. Sonradan istediğini koydurtursun
Ö ÖmerFaruk199 Katılım 26 Nis 2018 Mesajlar 170 1 Eyl 2018 Konu Yazar #22 patpop' Alıntı: Garanti bitinceye dek o yağı koydurt. Sonradan istediğini koydurtursun Genişletmek için tıkla ... Çok var usta ya ben merak ediyorum diğer yağları ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ---------- bursagsli' Alıntı: Aynı sorunu servis denilen herifler ile yaşıyorum. Motorun yağını değiştirirken yanında olmazsan açık yağ bile koyabilirler Genişletmek için tıkla ... Yok artık o kadarını da yapmazlar herhalde o kadar adı var: yamaha sirketi
patpop' Alıntı: Garanti bitinceye dek o yağı koydurt. Sonradan istediğini koydurtursun Genişletmek için tıkla ... Çok var usta ya ben merak ediyorum diğer yağları ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ---------- bursagsli' Alıntı: Aynı sorunu servis denilen herifler ile yaşıyorum. Motorun yağını değiştirirken yanında olmazsan açık yağ bile koyabilirler Genişletmek için tıkla ... Yok artık o kadarını da yapmazlar herhalde o kadar adı var: yamaha sirketi