Başka ilden motor almak yardım ödeme için :S

abi

sifirda olsa kullanilmista olsa gormeden alinmaz ,en kotusu dolandirilirsin ,en iyi ihtimalle motor kargo esnasinda zarar gorebilir,hak iddia edemezsin,bin dereden su getirirler geri almamak icin.Bu arada motor ne? 1942 Harley Davidson WLA ise git tabi o kadar mesafe gormeye :bounce:

Hocam sakın ama sakın görmeden motor alma millet gördüğü yerden notere giderken motoru değiştiriyolar sen napıyosun parayı nerden topluyosun gidip bizde ordan toplayalım sakın bu hatayı yapma sakın

senin bulunduğun ildede motor vardır. Sahibindeki fotoğraflara aldanma photoshop diye bişey var :)
Motor sadece sahibinden yada gittigidiyor dan alınmaz. Bence bulunduğun ve sana yakın olan yerleri araştır. Kargodada motorun haşatı çıkar.

Almamaya karar verdim haklısınız 2500 tl'ye hangi motorları önerirsiniz ?

En doğrusunu yaptın . Kendi şehrinde olan motorlara bak sonrada bunlardan hangisi iyidir diye sor kullananlar cevap verecektir.

Naptın gaziantep tekirdağ 700 km :D

naptın şöle gezelim dedik mi izmir avyalık git gel 300 km ..
sabah geceden otobusle git sabaha ordasın sabah hemen bak baktır noter 9 da açıldığında hemen al 10 da yola çıksan akşam 10 da gerine gerine evdesin yolda bol bol mola ver gez yemek ye çay iç uzun yol bu havada süper daha ne istion . izmirden motorumu sattım gecen hafta istanbula sabah 10 da çıktı alıcı aksam 10 da evdeydi geze geze..

İzmir İl Temsilcisi
kardeşim bütün yazılanları okuyamadım belkide biri daha evelden yazmış olabilir ama yapacagın şeyi söyliyim sana..

İlk önce gidiyosun motorun bulundugu ile motora bir güzel bakıyosun inceliyorsun içine sinerse alıyorsun.

Satışını üstünede alıp motorun parasını veriyorsun geliyorsun gara.

Garda herhangibi bir otobüs firmasıyla anlaşıyorsun tahminim 100tl alırlar otobüsün bagajının altına atıyorsun benzinin yagını boşalt diyorlar fakat yapmasanda olur kendi tercihin.

diger bi ihtimal yolda gördügün herhangibi bir kamyoncuya sor kesin tanıdıgı vardır boş giden kamyona atarsın oda 100tl falan anca alır .

uzaktan uzaga faks ile motor almak duydugum en saçma şey..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Tuzladan avcılara tvs apache. 2013 kasa almaya gittim 4250 ye anlaştık telefonda yolda hala adresi tarıf edıyo tam dukkana geldim karaktersız uc kagıtcı motoru sattığı nı soyledi avcılara mondial bayısı yussuz Insan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar