Başka almam gereken bir koruyucu varmıdır?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kask olarak mt revenge kaskinida incele. Uygun fiyatina ragmen bircok milyarlik arai kaskindan ustun gelerek 5 yildiz almistir. Motosiklet ekipmanlarinda bazen fiyat ile koruma dogru orantili olmiyabiliyor. Bunun sebebi ise marka degeridir. Sen arai kask aldigin zaman onun sponsor oldugu kisilerinde kaskini sen odemis oluyosun.

Hay agzını öpeyim mecazi anlamda :)

Pantolonu tech90 alabilirsiniz hem türk malı hem de daha ekonomik su geçirmez aynı zamanda nano membran var üstünde

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

Ve evet MT revenge ler sharptan beş yıldız ve 280 tl düz tek renkleri azıcık şekilli olanları 318 lira mı ne

tcx airtech bot hem uzundur hem hava alan özelliğinden dolayı pişirmiyormuş.
Honda eğitim de Aydın Hoca'nın boto idi. o önermişti.
illa kısa bot kullanacaksan (ben öyle yapıyorum.) futbolcuların kullandığı tekmeliği ilave ediyorum. 4-5 tl.
http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=tekmelik

o pantolou bilmiyorum ama kevlar olmayan pantolon seni sürtünmede korumayabilir.
tech-90 dan şaşma derim.

sırtlık da nano kumaş denen terlemeye karşı etkili iç astarı olanı almazsan bir süre sonra vazgeçip kullanmayabilirsin.

bütçenin ne kadar geniş olduğunu bilmiyorum.
limitli ise yaz-kış birlikte kullanacağın ürünleri düşün.

TCX botu ben kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Bağcıkların üzerini kapatan cırt cırtı var. Bağcığın biryere dolanması imkansız. Dışarıdan bakınca bağcıksız gibi görünüyor.
Kışın su almıyor, sıcak tutuyor, yazın terletmiyor. Çok memnun olduğum bir ürün.

Pantolon konusunda, Tech90 orjinal Kevlar. Yani Dupont'un gerçek Kevlar'ı. Yalnız su geçirmeyen modeli çok terletiyor yazın. Kışın gayet rahat olacak.
Bir de Rider Denim diye İzmir'li bir marka var. Dupont Kevlar değil. Ama o pantolonla, düşük hızda düşmüştüm. Yanma olmadığı gibi korumaları da görevini yerine getirmişti.

İki pantolonun da fiyatları 300 lira civarında.

TCX botu ben kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Bağcıkların üzerini kapatan cırt cırtı var. Bağcığın biryere dolanması imkansız. Dışarıdan bakınca bağcıksız gibi görünüyor.
Kışın su almıyor, sıcak tutuyor, yazın terletmiyor. Çok memnun olduğum bir ürün.

Pantolon konusunda, Tech90 orjinal Kevlar. Yani Dupont'un gerçek Kevlar'ı. Yalnız su geçirmeyen modeli çok terletiyor yazın. Kışın gayet rahat olacak.
Bir de Rider Denim diye İzmir'li bir marka var. Dupont Kevlar değil. Ama o pantolonla, düşük hızda düşmüştüm. Yanma olmadığı gibi korumaları da görevini yerine getirmişti.

İki pantolonun da fiyatları 300 lira civarında.

Hangi model tcx bot sendeki kardesim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar