Başimiz Saolsun

bu devlet hala polislerin ellerine sapan verip (gazetede resmini gördüm) göstericilere böyle müdahale ettirirseler daha çooookkk şehidimiz olacak...
ben de allahtan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum...
bu yüzden duyurular kısmındaki 9 nisan pazargünü polis - halk yürüyüşüne katılacağım onların şu anda morale ihtiyaçları var... haydi dostlar topanma zamanı dır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
milleti mileetimize kırdırıyorlar, böylece yabancı memleketler bizi bize yedirterek bizi zayıf hale getiriyorlar... hiç te yorulmadan...

eminim pkk die tabir edilen şahıslar bilgisiz insanlar, onların geçmiş bilgisi okadar zayıf ki hileli ve yalanlı şeylere hemen inanıp bir idol peşinde koştuklarını düşüyorlar.. yanlış çok yanlış, zaten eğitim sistemimizi de çökertiyorlardı ve çöktü işte,, artık okullarda bile küçük savaşlar büyük savaşlara bıçakla öldürmelere kadar çıktı....

allah eğitimsiz, bilgisiz insanlardan korusun bizi. çünkü bu insanlar bazı güçlerin maşasız haline gelebiliyorlar..

allah rahmet eylesin. sinirden gözlerim titremeye başladı... ben de askere gidicem ozaman elime düşmeye görsünler.... ....

öncelikle ölenlere Allah'tan c.c.rahmet geride kalanlara sabır gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

aralarında hidayet eylenecek olanlar varsa Allah c.c. tez vakitte hidayet eylesin

hidayetsiz kalacakların da tez vakitte yaptıkları kat kat fazlasıyla kendi başlarına gelsin.

amin...

öncelikle ölenlere Allah'tan c.c.rahmet geride kalanlara sabır gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

aralarında hidayet eylenecek olanlar varsa Allah c.c. tez vakitte hidayet eylesin

hidayetsiz kalacakların da tez vakitte yaptıkları kat kat fazlasıyla kendi başlarına gelsin.

amin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar