- Konu Yazar
Ben kış gelince anne ve babamın ricasıyla motorumu sitenin bahçesine bağladım üstüne brandasınıda çektim.
Geçen hafta eve gidiyorum saat 19:30 suları bir baktım 2 kişi motorun başında.
Dedim noluyor !
hemen gittim yanlarına uzaklaştılar.Eve girdim saat 22:00 civarı bi baktım pencereden brandayı kaldırmışlar,kilidi oynuyorlar.
Aldım beyzbol sopamı indim aşşağıya.Koşarak gittim yanlarına sessizce
Ayakta duranın sırtına indirdim sopayı...Yerde...:wiinkk:
Kilitle oynayan ayağa kalktığıyla kilidimi kurcaladığı kelebeği bana salladı.
Hemen geri çekildim , sopam düştü...
Tekme attım diz kapağına ve yere çökünce etkisiz hale getirdim. Herşey normal :cat:
Babam indi ikisinide tuttuk , polisi arayınca sağolsun geldiler.
İkimizde gittik ifade vermeye inanmıyacaksınız ama suçlu bulundum ve 6 gün içerde kaldım.
Sizce nasıl oldu bu iş ?
Polisin dediğine göre branda açmak ve kilitle oynamak motorun çalınma isteği olarak gözükmüyormuş
r:
Ben le birlikte çocuklar hırsızlık değil,Toplum huzurunu bozmaktan 6 gün yattılar ve saldılar...ben anlamadım siz arkadaşlar değerlendirin ?
Teşekkürler...
Geçen hafta eve gidiyorum saat 19:30 suları bir baktım 2 kişi motorun başında.
Dedim noluyor !
hemen gittim yanlarına uzaklaştılar.Eve girdim saat 22:00 civarı bi baktım pencereden brandayı kaldırmışlar,kilidi oynuyorlar.
Aldım beyzbol sopamı indim aşşağıya.Koşarak gittim yanlarına sessizce
Ayakta duranın sırtına indirdim sopayı...Yerde...:wiinkk:
Kilitle oynayan ayağa kalktığıyla kilidimi kurcaladığı kelebeği bana salladı.
Hemen geri çekildim , sopam düştü...
Tekme attım diz kapağına ve yere çökünce etkisiz hale getirdim. Herşey normal :cat:
Babam indi ikisinide tuttuk , polisi arayınca sağolsun geldiler.
İkimizde gittik ifade vermeye inanmıyacaksınız ama suçlu bulundum ve 6 gün içerde kaldım.
Sizce nasıl oldu bu iş ?
Polisin dediğine göre branda açmak ve kilitle oynamak motorun çalınma isteği olarak gözükmüyormuş
Ben le birlikte çocuklar hırsızlık değil,Toplum huzurunu bozmaktan 6 gün yattılar ve saldılar...ben anlamadım siz arkadaşlar değerlendirin ?
Teşekkürler...