basımdan gecen en ilginc olay :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abiler iyi guzelde insan harbıden korkuyo ama sonraki hava baskaydı komıser teşekkur ediyo hehehe muhabbet falan sankı 40 senedir tanıyorum :) butun polıs arkadaslara allah kolaylık versin

yarın bi düş ellerine de gör muhabbeti.
Hepsini Muratgergerli samimiyeti ile yüklü zannetme.

ben olsam kovalamacayı biraz uzun tutar onları zorlardım ayrıca filmin bir kopyasınıda isterdim fast and furious tokyo dirift hesabı hani polis izletince eleman bir kopyasını alabilirmiyim diyor ya

sonra da içişleri bakan ı özür dilesin diye beklerdik:)

Son düzenleme:
bugun gene caddebostan sahıle indim ordan antremana gidicektim oturdum yarım saat sonra 6 tane yunus ve 4 tane atvli polıs ekibi onlerinde kameramanla geldiler ve dızıldıler 15 dkk sonra yanıma gelen polıs memuru

pm : mrb ben komıser .... ....
ben: mrb buyrun
pm: motorlarımızın tanıtım filmini cekiyoruzda sansımıza burdasınız yardım edermisiniz
ben: tabi buyuk zevkle ne yapıcam
pm:bizden kacıcaksınız biz sizi yakalıycaz motorla
ben:sessizlik ..... titreme ve goz seyirmesi artı felc gecirmekle ugrasırken

bi baktım kamera dendi bastım gaza sahılde ben gidiyorum onlar arkamda siren sesleri caaattt diye kestiler onumu evet inelim motordan ( bu arada kamera kayıt yapıyo) ehliyet ruhsat evet guzel evraklar ....... genel kontrol falan filan anaaa biliyorum reklam ama nası korktum kalbım carpıyor sakası bile korkunc geldi sonra kestiler kayıtı komıser yanıma geldi oturduk muhabbet falan valla dedim ınanın korktum reklam bile olsa teşekkur ettiler muhabbetden sonra dagıldık ama benim basıma gelen motor ustundeyken en ilginc olay :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: paylasmak istedim sevgiler saygılar herkese :rendeer: :rendeer: :rendeer:

desene genç yaşta yavaş yavaş meşhur oluyorsun ama başlangıç için ilginç :queen::queen::queen:

bay komiser ile şoyle afilli bi fotograf çektirseydin , arkanda diğer polisler atvler falan, trafikde epey yardımı dokunur :)

vaaaay okanım artiz oldun desene :) "abi hangi kanal? diye sormadın mı? :p" valla nerde ne zaman yayınlancak bu acayip merak ettim :)

valla abi ben olsam kacarken tırsıp basar girderdim yakalamazlardıda uzardım korkudan :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeş yarın birgün bi dizide kendini görürsen şaşırma bedavaya oynatmışlar seni :D

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam Flash haberlik bi durum ;
Ekranda okla gösteriyorlar ya hani kaçan sahış(yanıp sönen kırmızı okla) hatta okanın motoru daire içine bile alırlar,kovalayan polisler(okla).Hangi kanal ya kesin seyretmem lazım.Bu arada akşama CB dayım haberin ola.

sen kaçıyorsun yakalayamıyorlar tabi çekiyorlar silahları senin lastiklere sen yerde geliyorlar kamera stop teşekkürler arkadaşım ambulans çahırın da diyebilirlerdi :queen:

Bir motorcunun başına gelebilecek en güzel şeylerden biri olsa gerek.:cherry:Abi bir de izleyebilrsek.:pale:

süpermiş gerçekten ilk başlığı gördüğümde girip okumamıştım ama şimdi okudum süpermiş gerçekten şanslı motorcu :)

Tam Flash haberlik bi durum ;
Ekranda okla gösteriyorlar ya hani kaçan sahış(yanıp sönen kırmızı okla) hatta okanın motoru daire içine bile alırlar,kovalayan polisler(okla).Hangi kanal ya kesin seyretmem lazım.Bu arada akşama CB dayım haberin ola.

abi ben calısıyorum anca 9da falan ınıcem telefonlasırız ama gec olur canın sıkılırsa gunes cafeye gel hanı cay içtik ya bi cay ısmarlarım sana bu arada yunus polıs gorursen sorarsın biz neden yokuz dige hehehe

okancım sen şimdi caddede imza dagıtmayada başlarsın :p

basladım bile abla ünlü olmak cok guzel bişi :p

sen kaçıyorsun yakalayamıyorlar tabi çekiyorlar silahları senin lastiklere sen yerde geliyorlar kamera stop teşekkürler arkadaşım ambulans çahırın da diyebilirlerdi :queen:

bak onu dusunmedim ben işte baktım cevirdiler yuzum gozuksun dige hemen kaskı cıkardım ahahahahaha

Son düzenleme:
olm okan bide motorcuları kötüleyen bi reklamda oynadıysan kurşuna dizerim seni :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar