- Konu Yazar

Merhaba arkadslar bugün motorumla ilk kez bir kazaya karıştım resimlerden anlaşılacagı gibi karşı taraf kazaya sebep olan taraf birden otobüs duragında duran otobüsün önünden çıkmak suretiyle komple seyir halinde olduğum şeridi kapatmış durumda durmaya calıştım fakat yeterli olmadı..
şimdi gelelim işin sıkıntılı tarafına adam aracını daha dün almış ikinci el dolayısı ile kasko sigorta yaptırmamış daha benim ise evraklarım tam adam iyi niyetli bi arkadas kaza sonrsı tutanak tutmadık poliçe vs olmadıgı için ancak ehliyetinin ve geçici belgenin resimlerini bana yolladı onun sigortası benim masrafımı ödeyecek ama adamın istediği benim sigortamda onun masrafını ödemesi arkadas suclu oldugu için benim sigortam masrafları öder mi?
motorumda görünen en az 3000 tl lik bi masraf var sadece parça fiyatı bunlar işçilik hariç
onunkinde ise hemen hemen o kadar
şimdi ne yapmam gerekir adam kesinlikle kıvıracak biri değil sadece kendi masraflarını benim sigortam ödesin istiyor ben sigortamı 510 tl ye yaptrdım eger sigortam öderse seneye bana ne kadar sigorta fiyatı çıkar?
Tecrübeli arkadaslardan yardım bekliyorum